MAHKEMEDEN İFTİRACI GAZETECİYE TOKAT GİBİ TEKZİP - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

MAHKEMEDEN İFTİRACI GAZETECİYE TOKAT GİBİ TEKZİP

ŞARKÖY’de YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE ŞARKÖY BELEDİYE BAŞKANI ALPAY VAR VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI PROF.DR.ADNAN SEVİM HAKKINDA ATTIĞI İFTİRA DOLU HABERE MAHKEMEDEN TEKZİP.

18-04-2021 | 14:26

 

 

Şarköy’de haftalık olarak yayımlanan bir Gazete haberin yalan olduğunu Şarköy Sulh Ceza Mahkemesinden tekzip yayınlama kararı çıkartılarak Deniz Önal’a tebliği edildiği öğrenildi.
Hiçbir belge ve kanıt ortaya koymadan kurgulanmış, tamamen hayal ürünü olan 'KAMU HAKKI,YETİM HAKKI,YENİLMESİNE MÜSADE EDİLMEDİ'
BELEDİYE BAŞKANI ALPAY VAR’LA BAŞKAN YARDIMCISI ADNAN “SEVİM’E BELEDİYEYİ ZARARA UĞRATMAKTAN ZİMMET ÇIKARILDI”
500 BİN LİRA ÖDEYECEKLER!

haberini manşet yaparak Şarköy CHP’li Belediye Başkanı Alpay Var ve Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı Prof.dr. Adnan Sevim’i karalayan Şarköyün Sesi Gazetesine Şarköy Sulh Ceza Mahkemesinden Tokat gibi mahkeme kararı gönderildi.Daha öncede Şarköy belediye başkanı Alay Var’ın babası Necip Var hakkındada yalan yanlış iftira haberler yaparak Şarköy Sulh Ceza mahkemesi tarafından tekzip yayınlamaya mahkum edilen gazete önümüzdeki günlerde tekzip metnini yayınlayıp yayınlamayacağı merak konusu oldu.
Şarköy’de yayın hayatına başladığı günden bu yana iftira ve yalan yanlış haberler yaparak gündeme gelen gazete daha önceleri Şarköy ilçemizde görev yapmış belediye başkanları ve meclis üyeleri hakkında haber yaparak mahkemelerce cezaya çarptırılmıştı.Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var bilindiği üzere babam hakkında yalan yanlış haber yaparak iftira atmasını mahkeme kararyla tekzip yayınlattık sayısında tekzip yayınlayarak yalan haber yaptığını doğrulamış oldu.Aynı şekilde abim Alper Var’a iftira atarak borcundan dolayı içeri girdiğini yalan yazarak bizleri tarik etmektedir bizde mahkemede hakkımızı arıyoruz.Olmayan şeyleri olmuş gibi haber yapıp bizlerin kişilik haklarımıza saldırıyor.
BÜYÜK TEZGAH!...
gazetecilik adı altında ancak yaptığı habercilikle meslek ve insan hakları ilkelerini ayaklar altına alan bu kişi , sanki benim siyasi rakibimmş gibi her sayısında bana aileme iftira çamur atmaktan kaçınmıyor
"ÇAMUR AT İZİ KALSIN!.."
Şarköy Sulh Ceza mahkemesi haberin doğru olmadığını belirten basın açıklamasının ardından Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var Şarköyün Sesi Gazetesi'ne tekzip, tazminat ve ceza davası açmıştı. Aradan geçen zaman içerisinde Başkan Alpay Var’ın 02-04- 2021 tarihinde tekzip davası sonuçlandı. Çamur at, izi kalsın' mantığıyla gerçeği yansıtmayan kumpas haberi mahkeme huzurunda ispatlayamayan Şarköyün Sesi Gazetesi, haberin tümüyle gerçek dışı ve kurgu olduğunu yayınladığı tekzip haberi ile doğrulayacak”dedi.
Yalan Yanlış İftira Haberleri Hep Yapıyor.
Daha önceki yıllarda Süeyman Altınok DSP Şarköy Belediye Başkanıyken İlhan Mengi DSP Şarköy Belediye Meclis Üyesiyken aynı yalan yanlış iftira haberleri yaparak Şarköy kamuoyunu yanlış bilgilendiriyordu.O dönemde Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve Şarköy Belediye meclis üyesi İlhan Mengi tarafından Gazetesi Şarköy Belediyesine sokulmuyordu.




ETİKET :  

Tümü