Meclis Üyesi Yavuz Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Meclis Üyesi Yavuz Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı

11-05-2019 | 13:06

Meclis Üyesi Yavuz Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı

Şarköy Belediye Meclis Üyesi Neşet Yavuz, belediye başkan yardımcılığına atandı.

 Şarköy Belediye Meclis Üyesi Neşet Yavuz, belediye başkan yardımcılığına atandı.Şarköy İlçemizin Sevilen İş adamlarından olan Neşet Yavuz geçtiğimiz dönem Süleyman Altınok’un  CHP’li Belediye Başkanlığında  CHP Şarköy Belediyesi Meclis üyeliği,Şarköy Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı ve Şarköy Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooparatif Başkanlığı görevini yürüten Neşet Yavuz 31 Marta yapılan yerel seçimlerde tekrardan Şarköy Belediyesi CHP meclis üyeliğine seçildi.Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var tarafından  06. 05. 2019 tarihli 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49.Maddesi gereği Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.”Belediyemizin hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesini sağlamak amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü,Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü,Muhtarlık İşleri Müdürlüğü,Park ve  Bahçeler Müdürlüğü,Zabıta Müdürlüğü Birimleri tarafınıza bağlanmış olup 5393 Sayılı Belediye Kanununun 42.Maddesi gereğince tarafınıza imza yetkisi verilmiştir”denildi.

 31 Marta yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Şarköy belediye meclis üyeliğine seçilen Yavuz, bugüne kadar iş yaşamında elde ettiği bilgi ve birikimi Şarköy Belediyesi için kullanacağını söyledi.Şarköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Neşet Yavuz Gazetemize yaptığı açıklamada“Belediyecilik bir ekip işidir ve bu hizmetlerin ortaya çıkması için tüm ekip arkadaşlarımızla canla başla çalışacağız. Başkan yardımcılığı görevimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.



S. Erhan Deveci
Neşet Yavuz'u yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, Şarköy'e çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Prof. Dr. S. Erhan Deveci