Mert Savaş’ın Sunduğu Rehber Tekirdağ’da - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Mert Savaş’ın Sunduğu Rehber Tekirdağ’da

09-12-2018 | 13:15

Mert Savaş’ın Sunduğu  Rehber Tekirdağ’da

 

Tekirdağ’ın Güzellikleri ve Lezzetleri, Mert Savaş’ın Rehber programında ekrana gelecek . teve2 ekranlarında yayınlanan Rehber programının sunucusu Mert Savaş bu hafta Tekirdağ’a konuk oldu. Tekirdağ’ın meşhur yemeklerini anlatan Mert Savaş, yemeklerin yapılışı hakkında bilgi aldı. Şarköy Haber Gazetesi ve DHA Şarköy temsilcisi Nuri Çağlar girişimiyle gerçekleştirilen çekimlere eşlik eden Nuri Çağlar yaptığı açıklamada “Mert Savaş’la eki bir dost olduğumuzdan daha öne Temmuz ayında Şarköy ilçemizde çekimler yaparak Ağusdos ayında teve2 kanalında 60 dakikalık tanıtım programı reyting birincisi olmuştu tekirdağ’da yaptığımız program 8 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 11:45 yayılanacak Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat’la röportaj yaptığımız programda Tekirdağ’nın güzellikleri ve lezetleri tanıtılacak çok güzel bir program oldu izleyenler çok beğenecek Tekirdağ’da böyle yerlerde varmış diyecekler”dedi.

.

teve2 eğlence programları, filmler ve eski dizilerin yer aldığı Demirören Grubu’na ait bir televizyon kanalıdır.

TNT’nin kapanmasıyla birlikte 18 Ağustos 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan TV2, 10 Ekim 2016 itibariyle yoluna TeVe2 adıyla devam etme kararı aldı.

Kanal D’nin alt kanalıymış gibi hizmet veren TV2, isim değişikliğiyle birlikte bu imajı yıkarak TeVe2 adıyla bağımsız bir kanal görüntüsü vermek istiyor.

 




ETİKET :  

Tümü