MHP İl Başkanı Yücel, Şarköy Esnafını Ziyaret Etti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

MHP İl Başkanı Yücel, Şarköy Esnafını Ziyaret Etti

29-10-2020 | 21:46

MHP Tekirda İl Başkanı İlker Yücel, Şarkö ilçesi,  esnafını ziyaret etti. Şarköy MHP İlçe Başkanı Gökhan Yıldız  ve Tekirdağ Belediye meclis üyeleriyle beraber çarşı  esnafını ve pazarcı esnafını ziyaret eden İl Başkanı yücel vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, sorunları dinledi.

MHP Tekşirdağ İl Başkanı İlker Yücel, Şarköy ilçesi,  esnafını ziyaret etti. Ve sık sık biz başkaları gibi seçimden seçime ziyaretinize gelmiyoruz bakın seçim yok biz yine sizin sorunlarınızı dinlemee geldik dedi.

Şarköy  ilçesi esnafını ziyaret eden İl Başkanı İlker Yücel vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, sorunları dinledi.  Vatandaşların dilek ve temennilerini dinleyen Başkan Yücel, çözüm odaklı çalışmaların, ilgili makamlarla görüşülerek çözümü konusunda sürekli takipçisi olacağını belirtti.

İl Başkanı Yücel, Şarköy ilçesine  yapmış olduğu esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Yapılan ziyaretlerin seçim zamanının dışında da devam etmesinden dolayı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

MHP İl başkanı Karataş burada yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Hedefimizi bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin belirttiği gibi 2023 lider ülke Türkiye vizyonunun gerçekleşmesi için üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olup, bu minval üzere çalışmalarımızı yoğun bir tempo ile sürdürerek Tekirdağ genelinde siyasi anlamda Milliyetçi Hareketi hak ettiği konuma getirebilmek için durmadan, dinlenmeden bu ziyaretlerimize devam edip, sadece seçim zamanlarında değil her zaman vatandaşlarımızın yanında olup onların dertleriyle, sorunlarıyla hem hal olarak hedeflediğimiz başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır.

Bu ziyaret esnasında bizlerle beraber olan İl yönetim kurulu arkadaşlarıma Şarköy ilçe başkanımız Gökhan Yıldız ve yönetimine, meclis üyesi arkadaşlarıma ve bu ziyaretimizde yoğun ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Şarköy’lü hemşerilerime teşekkür ederim.”dedi.

 




ETİKET :  

Tümü