MHP İlçe Başkanından Cemal Baba Heykeline Maske - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

MHP İlçe Başkanından Cemal Baba Heykeline Maske

Tekirağ’ın Şarköy ilçesinde maske kullanımına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, İstiklal mahallesi Dr.Cemal Özkan caddesi kavşağında bulunan Dr.Cemal Özkan Anıt Heykeli’ne maske takıldı.

28-02-2021 | 14:27

Şarköy ilçemizde uzun yıllar doktorluk yaparak 7den 70’e herkezde emeği olan ve Şarköylülerin Cemal baba olarak benimsediği ve Şarköyün en işlek cadesine isminin verilerek heykelinin yapıldığı Dr. Cemal Özkan’a Maske takıldı. Pazar esnafı ve Pazar yapan vatandaşlara maske dağıtıldı.Şarköy Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Göhan Yıldız Koronavirüs (Covid – 19 ) tedbirlerine destek olduklarını ifade etti.Yıldız “ Tüm dünyada ürkütücü bir boyutta devam eden Koronavirüs (Kovid -19) salgınından korunmanın en etkili yöntemlerinden biri olan maske kullanımı için, dikkat çekmek ve farkındalık oluşturduk.
Virüs tehlikesine karşı maskemizi takıp sosyal mesafeye dikkat ederek, temizliği yaşantımızın bir parçası haline getirdik .MHP Şarköy ilçe Başkanı olarak bazen bizlerinde unutarak takmadığımız ama en çok dikkat etmeniz gereken kurallardan biri olan Maske takma zorululuğuna uymamız gerektiğini Halkımıza daha iyi anlatmak amaçlı ilçemize maal olmuş merhum Dr.Cemal Özkan beyin heykeline maske takarak sosyal duyarlılığa dikkat çekmek istedik bu gün ilçemizin pazarı olduğundan maske dağıtarak kurallara uymaları uyarısı yaptık Dr.Cemal Baba yaşasaydı o da maske takardı”dedi. 




ETİKET :  

Tümü