MHP İlçe Başkanından Gazetemize Ziyaret - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

MHP İlçe Başkanından Gazetemize Ziyaret

21-09-2020 | 00:04

Şarköy ilçe kongresinde seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şarköy İlçe Başkanı Gökhan Yıldız gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin kurucusu, ve gazetemizin Sahibi Genel Yayın Yönetmeni Nuri Çağlar’a çlışmaları hakkında bilgi verdi.
ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Milliyetçi Hareket Partisi Şarköy İlçe Başkanı Gökhan Yıldız gazetemizi ziyaret etti.Ziyaretinde Başkan seçildikten sonra üye çalışmalarına ve parti çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Gökhan Yıldız MHP olarak sahaları boş bırakmayacaklarını ve her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade etti.1982 Çorlu doğumlu olduğunu belirten Yıldız ilkokul ,Ortaokul ve liseyi Lüleburgaz’da okudu 13 yaşında Lüleburgaz Ülkü Ocakları okul sorumluluğu,okul birim başkanlığı Teşkilat sorumlu başkanlığı,Lüleburgaz Ülkü Ocaklar 2. Başkanlığı,Lüleburgaz Ülküocaları başkanılığı görevlerinde bulunduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Yıldız 1994-1995 yıllarında Ülkücü Hareket ve Milliyetçi Hareket Partisi içinde bulunduktan sonra iş hayatına atlarak Lüleburgazda teksil işinde çeşitli fabrikalarda çalıştıktan sonra ticaretle uğraştığını Ülkücü hareket ve Milliyetçi Haraket Partisi,nden kopmadığını teşkilatların her biriminde görev aldığını belirten Yıldız 2018 yılında Millieğitim Bakanlığının sürekli daimi İşcisi olarak Tekirdağ’da çalışmaya başladığı ön lisans yaptığını halen dışarıdan ünüversite sosyalizi okuduğunu evli 1 çocuk babası olduğunu belirten Şarköy MHP İlçe Başkanı Gökhan Yıldız 2019 yılında kendi isteğiyle Şarköy Millieğtim Müdürlüğüne tayin olduğunu Şarköydeki MHP İlçe Başkanı olmasının amacının İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın Anlayışıyla Halka Hizmet Hakka Hizmet siyasi ahlak şeffaf insana yakışan duruş samimiyet doğrultusunda olduğunu söyleyerek devam eden Yıldız
“Cumhur ittifakı 15 Temmuz gecesi meydanlarda başlamış, Yeni Kapı Ruhu ile de Türk ve Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası haline gelmiştir. Milletin bizzat kendi belirlediği Cumhur ittifakı bu günlere kolay gelmemiş, ittifakı oluşturan iki partinin fedakarlıkları ile vücut bulmuştur.
Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey ve Sn. Genel başkanımız Dr.Devlet Bahçeli bey’in azami gayret ve çalışmaları neticesinde ittifakın meydana geldiği tarihten itibaren onlarca tehlike savılmış, Türkiye adeta bu ittifakla çevresinde bulunan hain ve işbirlikçilere tek ses olup prim ve meydan vermemiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi, Genel başkanımızın riyasetinde Sn. Cumhurbaşkanımızın yanındadır ve milli hassasiyetle imza atılan her çalışmada koşulsuz şartsız destekçisidir. Devletten, siyasi makamlardan hiç bir talebimiz olmamıştır, olmayacaktır. Ülkücü hareket bu vatanı karşılıksız sevmiş, idam sehpalarında dahi bu sevgisinden taviz vermemiş Muazzez ve Mümtaz bir dava beşiğidir.
Bu gerçekler ortada iken, milliyetçi ülkücü hareketi hor görmek, ötelemek, gibi davranışların içinde bulunmak tarihin affetmeyeceği hataların başında gelecektir, zira MHP ve ülkücü hareketi hiç bir güç ve odak dışlayamayacak ve kendi sinsi planlarına alet edemeyecektir. Bu dualı hareket üzerine plan yapan, yusuf yüzlü ülkü erlerini bu planlara alet eden kim olursa olsun bedelini maşeri vicdanda en ağır şekilde ödeyecek ve vebal deryasında boğulup gidecektir.
Her şeye ve herkese rağmen, Cumhur ittifakı dedik, diyoruz. Millet Aklı dedik diyoruz, Genel başkanımızın emrinde Cumhurbaşkanımız’ın destekçisiyiz dedik, diyoruz, diyeceğiz.
Bu duygu ve düşünceler ile tüm gönüldaşlarımıza hürmet ve muhabbetlerimi sunuyor, Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum”dedi.




ETİKET :  

Tümü