Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeni Şube Müdürü - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeni Şube Müdürü

14-10-2021 | 00:50

Şarköy Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni şube müdürü atandı. Daha önce Denizli Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yapan Şaban Altınsuyu Bu ilde beş yıllık çalışma süresini doldurduktan sonra tekrar zorunlu yer değişikliği nedeniyle Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı ve 13 Eylül 2021 tarihinde göreve başladı.

ŞABAN ALTINSUYU KİMDİR?
1966 KOCAELİ-Karamürsel doğumlu. İlköğrenimini İstanbul’da, orta ve lise öğrenimi Karamürsel’de Yükseköğrenimi de İstanbul’da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.
Öğretmenlik mesleğine 07/12/1992 yılında Eskişehir Sarıcakaya ilçesinde başladı. 1995-2003 yılları arasında Bartın’da öğretmenlik, 2003-2006 yılları arasında Balıkesir Dursunbey ilçesinde okul müdürlüğü, 2006-2009 yılları arasında aynı ilçede ilçe milli eğitim şube müdürlüğü ve kısa bir dönem ilçe milli eğitim müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra 24 Kasım 2009 yılında Balıkesir Edremit ilçesine ilçe milli eğitim şube müdürü olarak atandı. 5 Ağustos 2016 tarihinde zorunlu yer değişikliği nedeniyle Denizli Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı. Bu ilde beş yıllık çalışma süremi doldurduktan sonra tekrar zorunlu yer değişikliği nedeniyle Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı. 13 Eylül 2021 tarihinde göreve başladı.
“Yaklaşık 29 yıllık hizmetim süresince Bakanlığımız ve İl Müdürlükleri tarafından düzenlenen bir çokhizmet içi eğitim, kurs ve seminerlerde eğitim yöneticisi, öğretim görevlisi ve katılımcı olarak görev aldım.
Evliyim.
Eğitimin sadece örgün eğitimde belli yaş aralığındaki çocuklarımız için değil, kendisini geliştirmek isteyen tüm halkımız için zorunlu bir faaliyet olduğuna inanan bir eğitimci ve eğitim yöneticisi olarak bu güne kadar bu yönde yaptığım çalışmalara ilçemizde devam etmek ve eğitimin tüm paydaşlarının da desteği ile Şarköy eğitimine ivme kazandıracağımıza inanıyorum”dedi.




ETİKET :  

Tümü