MÜDÜRÜ OLDUĞU OKULU ÇALIŞANLARIYLA BERABER GÜZELLEŞTİRİYOR - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

MÜDÜRÜ OLDUĞU OKULU ÇALIŞANLARIYLA BERABER GÜZELLEŞTİRİYOR

20-06-2021 | 00:11

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Çetin Kalyoncu, çalışanlarıyla beraber okulunu güzelleştiriyor.
Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Çetin Kalyoncu, öğrencileri için sağlıklı bir eğitim öğretim ortamı hazırlayıp Müdürü olduğu okulunu güzelleştirebilmek için TYP çalışanı Aytaç Bayka başta olmak üzere tüm çalışanları ile beraber var gücüyle çalışıyor.
Kalyoncu; "Okulumuz 2019 yılından itibaren güçlendirmedeydi. Güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Şubat ayında okulumuzu teslim aldık ancak yapılması gereken bir çok eksik tespit ettik. Pandemi sürecini fırsat bilerek okulumuzun boya, badana, tamirat ve tadilatını yapıp, bahçesinde çevre düzenleme ve onarım çalışması yaparak okulumuzu güzelleştirmek istedik. Salgınla mücadele kapsamında tam kapanmanın ardından normalleşme sürecinde de okulumuzu eğitim öğretime açtık. Bu süreç içerisinde okulumuzu beraber güzelleştirdiğimiz TYP çalışanı Aytaç Bayka başta olmak üzere tüm çalışanlarıma okulumuz adına teşekkür ederim." İfadelerine yer verdi.




ETİKET :  

Tümü