MÜLAHİM KURU İL BAŞKANI OLARAK ATADI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

MÜLAHİM KURU İL BAŞKANI OLARAK ATADI

07-01-2019 | 11:34

MÜLAHİM KURU İL BAŞKANI OLARAK ATADI

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in aday adaylığı istifasından sonra Mülahim Kuru, resmen il Başkanlığına atandı.

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday adayı olmak için görevinden istifa etmişti. Yüksel’in yerine geçici olarak Mülahim Kuru, vekaleten atanmıştı. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevini vekâleten yürüten Mülahim Kuru asaletini alarak resmen Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığına atandı.

Atama ile ilgili Mülahim Kuru açıklama yaptı.

Açıklamasında İl Başkanlığı görevinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tebliğ edildiğini ifade ederek, şunları kaydetti;” Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru yaptığı açıklamada; “Genel Merkezimizde yapılan istişareler ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle, AK Parti Tekirdağ il başkanlığı görevine asaleten atanmış bulunmaktayım. Bana Bu görevi tevdi eden Liderimiz Sn Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimize Şükranlarımı sunuyorum. Bu Kutlu Yolda Gece Gündüz, Yağmur Çamur demeden çalışacağız. AK Parti’mizde Şiar ettiğimiz sevgi ve kardeşlik esaslarına sımsıkı bağlı kalacağız. Cumhurbaşkanımızın Tekirdağ sevgisini yakından biliyoruz bizler bu sevginin etrafında birleşip Şehrimizi geleceğe taşıyacağız.

Birlik, Beraberliğimizle birlikte Tekirdağı’mızda, İl Başkanlığımız, İlçe Teşkilatlarımız, belediyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, meclis üyelerimiz, Mahalle Temsilcilerimiz ile Sıkılmadık El Girilmedik Gönül bırakmayacağız. Dua ve desteklerini ileten tüm hemşerilerime, teşekkür ediyorum. Bize güveniyle onurlandıran Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda durmadan yorulmadan çalışacağız, Partimize, Ülkemize, Milletimize, Şehrimize hizmete devam edeceğiz. Rabbim yardımcımız olsun.” dedi.

Mülahim Kuru Kimdir?

3 mart 1965 te Tekirdag /Malkara nin Karacahalil Köyünde dogdu. Ilk-Orta ve Liseyi Tekirdag da tamamladı. İş hayatına 1982 yılında başladi. 1982-1987 yılları arasında Türkiyenin her bölgesinden sebze meyve ve kuru meyve gıda maddeleri ihracatı yaptı. 1987 yılında Almanyaya giderek 1987-2014 yılları arasında Almanya da gıda ithalatı yaparak Türkiyemize döviz kazandırdı. 2014 yılında Türkiye ye dönerek Tekirdağ Malkara da Sular sulama ,tarım makineleri üretim fabrikasını kurdu. Türkiye nin tarlalarını sulayarak Türkiye nin tarimina katkıda bulunmaktadir. -1987-1989 Düsseldorf Vatan spor Baskanligini yapti. -1994-1997 Türkimport Avrupa Türk gida ithalatcilar birliği Baskanligini yapti. Ak Parti Tekirdag ilde, 2016-2017 Insan Haklari Birim Baskanligi, 2017 Sosyal Politikalar Birim Baskanligi, glrevlerini yapmis olup, 2018 Halen de Siyasi ve Hukuki isler Birim Baskanligi Görevini yapmaktadir Almanca bilmekte, Evli ve 2 cocuk babasidir.




ETİKET :  

Tümü