O okula Malkara’dan Müdür Atandı! - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

O okula Malkara’dan Müdür Atandı!

Şarköy Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürlüğüne Malkara’da uzun yıllar idarecilik yapan isim Süleyman Taşdemir Atandı.

11-07-2020 | 19:07

Şarköy Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi göreveni sürdürken 29 Ağostos 2019’da vefat eden Gökan Gökkaya’dan boşalan Müdürlük görevine Malkara Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Taşdemir Atandı.Korona Virüs döneminde Malkar Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürlüğünün günde beş yüz maske üretimi yaparak Tekrdağ İl Sağlık Müdürlüğüne destek projesiyle ulusal basının haber yapılarak isminden sıkca bahsedilen Taşdemir Şarköy Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesine 22 Haziran 2020 tarihli ataması yapılarak görevine başladı.
Süleyman Taşdemir Kimdir?
1970 Gümüşhane ili Kelkit ilçesi doğdu .İlk orta ve lise ögrenimimi Kelkitte tamamladı.İstanbul üniversitesi edebiyat fakültesi felsefe bölümünü 1995 mezunu olan .Süleyman Taşdemir Aksaray ve Ankarada görev yaptiktan sonra 2002 yılında Tekirdağ ili Malkara ilçesine atandı.Malkara İmam Hatip Lisesi ve Malkara Hüsniye Hanım Endüstri Meslek Lisesinde görev yaptiktan sonra Malkara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde göreve başladı.Aynı okula 2015 yılında müdürlük görevini yürüten. Taşdemir 22 haziran 2020 tarihinde Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine Müdür olarak atandı. Av.Melahat Basmaz Taşdemir’le evli 1 çocuk babası




ETİKET :  

Tümü