Rehber 23. Bölüm Fragmanı yayınlanıyor - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Rehber 23. Bölüm Fragmanı yayınlanıyor

08-08-2018 | 14:06

11 Ağustos Cumartesi Günü TEVE2'de 60 Dakika Şarköy Tanıtılacak

Teve2 Kanalı’nda yayınlanan ünlü sunucu Mert Savaş’ın hazırlayıp sunduğu Rehber programı, Şarköy’ün Mavi bayraklı plajları, Uçmakdere yamaç paraşütü, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtmak için Şarköy Haber Gazetemiz Yazı işleri Müdürü ve Demirören Haber Ajansı Muhabiri (DHA) Nuri Çağlar’ın rehberlik ettiği 11 Ağustos Cumartesi günü 11:45 te yayımlanacak programda Şarköy tanıtılacak

Şarköy Güzellikleri, Rehber Programı’nda Tanıtılacak
Teve2 Kanalı’nda yayınlanan ünlü sunucu Mert Savaş’ın hazırlayıp sunduğu Rehber programı, Şarköy’ün, kültürel ve doğal güzelliklerini Bu hafta sonu 11 Ağustos Cumartesi günü saat 11:45’te tanıtacak olan programın tanıtım fragmanı TEVE2 Televizyon kanalında dönmeye başladı.
Teve2 Televizyon Kanalı’ndan yayınlanan Rehber programında 60 dakika , Şarköy ilçemiz tanıtılacak. Şarköy, kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtılacağı programda Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, röportaj verdi. Marmara’nın ilk Trakya’nın tek Mavi bayraklı plajına sahip olan Şarköy bu yıl dördüncü mavi bayraklı plajına sahip oldu.

Ekranların yol gösteren programı rehber, Şarköy'ü sizler için dolaştı. Şarköy plajlarına dair merak ettiğiniz her şey.. Şarköy'ün en güzel plajlarına nasıl gidilir, kaç lira harcanır, neler yapılır... Deniz ürünlerinin en lezzetlileri.. Hepsi ve çok daha fazlası Mert Savaş’ın sunumuyla Cumartesi günü saat 11.45’te t TEVE2 ’de..

 




ETİKET :  

Tümü