Sahil Bandında Maske Denetimleri Sürüyor - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Sahil Bandında Maske Denetimleri Sürüyor

08-08-2020 | 14:21

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde Polis ekipleri ilçe genelindeki cadde, sokak, açık alanlarda maske denetimi yaptı. Polis otosundan Sosyal mesafe ve maske takın uyarısı yapılarak maskeyi uygun takmayanlar uyarılırken, olmayanlara 900 lira cezai işlem uygulandı.
Şarköy Emniyet Müdürlüğü Polisi ekpleri Ülke genelinde bir çok şehirde uygulanan maske kuralı ile ilgili denetim gerçekleştirdi.

Özellikle hafta sonları sahil bandında vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde ekipler tarafından yapılan denetimlerde özellikle çene altı maske kullananlar ikaz edildi. Maske takmayan kişilere ise ekipler tarafından 900 lira cezai işlem uygulandı.Şarköy Belediye hoparlöründen anoslar yapılarak vatandaşlar sosyal mesafe kuralarına uyulması ve maske takılması yönünde uyarılar yapılarak denetimler sıklaştırıldı.İçişleri bakanlığının 81 ilin valiliklerine göndermiş olduğu genelge kapsamında Şarköy ilçesinin kalabalık olduğu cadde ve sokaklarla beraber plajlardada sık sık uyarılar ve maske denetim uygulaması devam edeceğini bildirdiler.




ETİKET :  

Tümü