SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 40 YAŞINDA - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 40 YAŞINDA

23-06-2022 | 09:36

Sahil Güvenlik Komutanlığının 40. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Sahil Güvenlik Komutanı Ozan Çatık ve personeli ilçe kaymakamı Hakan Kılınçkaya’yı ziyaret ettiler.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya’ya kabullerinden dolayı teşekkürlerini sunarak çiçek takdiminde bulunan Sahil Güvenlik Komutanı Ozan Çatık Sahil Güvenlik Çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluşunun 40 yıl dönümü münasebetiyle Sahil Güvenlik Komutanı Ozan Çatık ve personeli İlçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya' yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Kılınçkaya "Sahil Güvenlik Komutanlığı denizlerimizde, emniyet ve asayişin sağlanması yaşadığı yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele gibi birçok görevi 40 yıldır başarıyla sürdürdüğünü, üç tarafı denizlerle çevrili Ülkemizde deniz yetki alanlarımızın emniyetinin sağlanmasında ve ulusal çıkarlarınızın korunmasında en büyük güvencemiz olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız üstlenmiş bulunduğu görev ve sorumlulukları her kademedeki nitelikli ve donanımlı personeli ile bugün olduğu gibi bundan sonra da başarıyla yerine getirmeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 40. kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyor, tüm mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.




ETİKET :  

Tümü