Şarköy Ak Parti İlçe Başkanlığından Tepki - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Ak Parti İlçe Başkanlığından Tepki

14-04-2019 | 02:26

Şarköy Ak Parti İlçe Başkanlığından Tepki

Tekirdağ Şarköy ilçesinde 31 Marta yapılan yerel seçim sonuçlarına Ak Parti ilçe başkanlığı Yüksek Seçim Kuruluna yapmış oldukları itiraz nedeniyle bazı yayın organları ve sosyal paylaşım sitelerinde vatandaşlarımızı hanlış bilgilendirerek bilgi kirliliği yaratıldığını savunarak kendi sosyal paylaşım sitelerinde duyurarak tepki gösterdi.

Şarköy Ak Parti İlçe Başkanlığından KamuOyuna Duyru Başlıklı Açıklama Şöyle

“31 Mart yerel seçimlerine Demokratik hakkımız ve Tüm seçmelerimizin haklarını Savunabilmek adına itirazımızı yapmış bulunmaktayız.
Lakin Bazı Basın Yayın organları ile sosyal medyada yapılan çeşitli açıklamalarda yapmış olduğumuz itirazı yanlış ve amacına tamamen aykırı olarak lanse edilmektedir...
Nasıl CHP Hayraboluda Süleymanpaşa da Kapaklı da seçimlere itiraz etti iseler bizde Tüm vatandaşlarımızın Seçme ve seçilme haklarını en şeffaf hale getirmek adına üzerimize düşen görevi yerine getirmekteyiz. 
Verilen Karar ne olursa olsun, verilen karar neticesinde şaibeli durumlar ortadan kalkacak, ve verilen karara saygı duyacağimızı kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz” denildi




ETİKET :  

Tümü