Şarköy Belediye Meclisinin 5 yıl Boyunca Verdiği En Doğru Karar - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Belediye Meclisinin 5 yıl Boyunca Verdiği En Doğru Karar

09-03-2019 | 14:10

Şarköy Belediye Meclisinin 5 yıl Boyunca Verdiği En Doğru  Karar

28.Şubat 2007 yılında Tekirdağ'da “adam yaralamak ve çek-senet tahsilatı” olaylarına karıştığı iddia edilen 2 zanlıyı gözaltına almak isteyen polise, zanlılardan birinin babasının ateş açması sonucu  şehit olan şehit polis Metin Ak ismi Şarköy ilçesinde bir sokakta yaşayacak.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da ”adam yaralamak ve çek-senet tahsilatı” olaylarına karıştığı öne sürülen, Gökhan U. ve Rıza A'nın, Aydoğdu Mahallesi Çiğdem Sokak'ta kaldığı ihbarını aldı. Olay yerine giden ekipler içinde yer alan polis memuru Metin Ak, Fuat Biçer ve Ahmet Ertan, Gökhan U. ve Rıza A'yı gözaltına alarak ekip otomobiline bindirmek istediler.

Bu sırada Mesut A'nın babası Rıza A'nın tabancayla polislere ateş açması sonucu polis memuru Metin Ak (29) karın bölgesinden ağır, diğer memurlar Fuat Biçer ve Ahmet Ertan ise çeşitli yerlerinden yaralandılar. Ak, kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesinde şehit olmuştu Şarköy Emniyet Müdürlüğünden Emekli Başkomser Kadem Perçin emekli oduktan sonra Şarköy belediyesi Ak Parti belediye meclis üyesi  olmuş ve seçilmişti. Tekirdağ emniyet müdürlüğünde görevi esnasında şehit olan meslektaşı şehit polis Metin Ak’ın Şarköy ilçesinde bir caddeye isminin verilmesini 21 Ocak 2019 tarihli dilekçeyle Şarköy belediyesine baş vurması nedeniyle 5 Mart 2019 Şarköy belediyesinin son meclis toplantısında Meclis üyelerinin kabulüyle görevi sırasında şehit olan polisimizin isminin Cumhuriyet mahallesi Sarıcapaşa caddesi ile dumlu pınar caddesinin arasında Ata sitesi yanından geçen yola Şehit Polis Metin Ak olarak ismi verildi.

 




ETİKET :  

Tümü