ŞARKÖY BELEDİYESİ İLE DİSK GENEL İŞ SENDİKASI ANLAŞTI İŞÇİLER GREVDEN VAZ GEÇTİ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞARKÖY BELEDİYESİ İLE DİSK GENEL İŞ SENDİKASI ANLAŞTI İŞÇİLER GREVDEN VAZ GEÇTİ

11-07-2019 | 14:18

Şarköy Belediyesi ile Disk Genel İş Sendikasına (DİSK) bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (GENEL - İŞ) arasında 11 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 12.00'de Başkanlık makamında toplu iş sözleşmesinin imza töreni gerçekleştirildi.

Yapılan toplu iş sözleşmesinin imza törenine; Belediyemiz ile Disk Genel İş Sendikası arasında Başkanlık makamında toplu iş sözleşmesinin imza töreni gerçekleştirildi.
Yapılan toplu iş sözleşmesinin imza törenine; Belediye Başkanımız  Alpay Var, Başkan Yardımcılarımız  Adnan Sevim ve  Neşet Yavuz, Şube saymanı Caner Makasçı, İşyeri baş temsilcisi Arif Bülent Çolak ve İşyeri sendika temsilcisi Abdullah Taş katıldı.
Belediye Başkanı Alpay Var yapmış olduğu açıklamada; “Çalışanlarımızın mutlu bir şekilde çalışmasını istediğimiz için kanuni ölçüde öngörülen tüm yetkileri kullanarak arkadaşlarımızın mutlu olacağı bir sözleşme imzalıyoruz. Çalışanlar ne kadar mutlu olursa hizmet verimliliği de o kadar artar ve bu da Şarköy'e yansır. Yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu sonuçlandı. Şarköy Belediyesi'ne, işçi kadrosunda yer alan personelimize ve tüm Şarköy’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.“ diyerek düşüncelerini belirtti.




ETİKET :  

Tümü