‘‘ŞARKÖY BELEDİYESİ’NE KURUMSAL KİMLİK KAZANDIRACAĞIZ’’ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

‘‘ŞARKÖY BELEDİYESİ’NE KURUMSAL KİMLİK KAZANDIRACAĞIZ’’

03-08-2019 | 15:06

31 Mart yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Part adayı Alpay Var kazanması sonucu görevine başlamasından sonra Belediye Başkan Yardımcılığına Prof.Dr.Adnan Sevim getirildi. Makamında Şarköy Haber Gazetesi Sorumlu Yazı işleri ve aynı zamanda Demirören Haber Ajansı (DHA) Şarköy temsilcisi Nuri Çağlar’a yaptığı açıklamada “Belediye başkanımız Alpay Var’ın seçim öncesi ve seçimlerde danışmanlığını yaptım. Seçimlerden önce bana ‘‘Hocam memleketimiz olan Şarköy’e hizmet için benimle beraber olur musun?’’ demesi sonucu tek düşüncem doğup büyüdüğümüz yılarca üniversite yılları ve hocalık yaptığım dönemde özlemini duyduğum memleketim olan Şarköy ilçemize hizmet etmek amacını taşımaktayım. Hiç bir kimsenin, kişinin çıkarlarını düşünmeden ekip olarak Şarköy ilçemizin çıkarlarını düşünerek Şarköy Belediyemizi kurumsallaştırmak, çağdaş yaşanabilir bir kent yapmak istiyoruz.
Bu doğrultuda kişilerin çıkarlarını değil halkın ve kurumun çıkarlarını uygulayan bir anlayışla beş yıl vatandaşlarımız bizi görevlendirdi. Bu anlayışla doğup büyüdüğümüz ilçemize hizmet etmek için çalşacağız”dedi.


Prof.Dr. Adnan SEVİM Kimdir?
1964 yılında Şarköy-Tekirdağ'da doğdu. Şarköy Gölcük mahallesi doğumlu 30 yıldır Gölcük Mahallesinde Muhtarlık yapmış Merhum Niyazi Sevim’in oğlu olan İlk, Orta ve Liseyi Tekirdağ'da; Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini Anadolu Üniversite'sinde tamamladı. 1996 Yılında “Toplam Kalite Yönetiminde Bir Araç Olarak Toplam Kalite Maliyet Sisteminin Kurulması ve Bir Uygulama” adlı tezi ile Doktor unvanını aldı ve aynı yıl 1989 yılından bu yana Araştırma Görevlisi olarak çalıştığı Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı'na Yrd.Doç.Dr. ünvanı ile öğretim üyesi olarak atandı.

2003 yılında 6 ay süre ile Amerika Birleşik Devletleri'nde “University of Texas at Dallas” ve “Southern Connecticut State University” de “Visitor Professor” olarak görev yaptı.

Özel sektöre ait çeşitli firmalarda sistem analistliği, uzman ve danışman olarak görev yapmıştı ve bu çalışmaları halen devam etmektedir. Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Birimi ve Bağlı Ünitelere ilişkin “Muhasebe Bilgi Sistemleri ve Yazılımlarının Geliştirilmesi Projesi”nde “Proje Yöneticisi” olarak görev yaptı ve halen bu görevini ilgili birimlerin denetçisi olarak sürdürmektedir. Ayrıca KOSGEB'in “Danışmanlık” ve “Eğitmen” havuzuna kayıtlı olarak danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Çok sayıda yayınlanmış kitap, makale, bildiri v.b. çalışması bulunmaktadır. Maliyet Muhasebesi, Yönetim Muhasebesi, Maliyet Yönetimi, Maliyet Analizleri, Muhasebe Bilgi Sistemi, Muhasebede Bilgisayar Uygulamaları gibi dersleri yürütmektedir.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ve Spor Birliği Futbol Şubesi Sorumlusu olarak görev yapmaktadır.
Türkiye Futbol Federosyonu (TFF) temsilciliği görevini yürüten Adnan Sevim Evli ve iki çocuk babası olup, halen Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı'nda öğretim üyeliği görevini sürdürmektedir.

BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ
YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ
İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ
BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ
KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ




ETİKET :  

Tümü