Şarköy Belediyesinden Gazi ve Şehit Ailelerine İftar - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Belediyesinden Gazi ve Şehit Ailelerine İftar

11-07-2018 | 22:30

Şarköy Belediyesi, şehit aileleri ve yakınları ile gazileri iftarda ağırladı. Şehit ve gazilere minnet duyduklarını söyleyen Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, "Türkiye Cumhuriyeti bugün hür ve ay yıldızlı bayrağımız dalgalanıyorsa, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz" dedi.

Şarköy Belediyesi, şehit aileleri ve yakınları ile gazileri iftarda ağırladı. Şehit ve gazilere minnet duyduklarını söyleyen Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, “Türkiye Cumhuriyeti bugün hür ve ay yıldızlı bayrağımız dalgalanıyorsa, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz” dedi. 
Şarköy’de şehit aileleri ve yakınları ile gaziler, Şarköy Belediyesi’ne ait sosyal tesiste düzenlediği iftarda bir araya geldi. Şarköy Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Süleyman Altınok,Şarköy jandarma komutanı Binbaşı Yusuf Ziya Kahraman, Garnizon Komutanı vekili Recep şah, Şarköy İlçe Emniyet Müdürü Sedat Kayrak CHP Belediye Meclisi Üyeleri Fatma Dindar,Neşet Yavuz,Coşar Gezer,Ahmet Gürol,Ak Parti meclis üyeleri Kadem Perçin,Kemal Türkoğlu,Fatih Temurbek, katıldı. Başkan Altınok, iftar öncesinde masaları gezerek şehit yakınları ile sohbet etti.
Geniş katılımın olduğu iftarda ezanın okunmasıyla birlikte dualar edildi ve oruçlar hep birlikte açıldı.




ETİKET :  Şarköy Belediyesi Gazi Şehit

Tümü