Şarköy Belediyesinden Sosyal Belediyecilik Ruhu - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Belediyesinden Sosyal Belediyecilik Ruhu

Şarköy Belediyesi ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ve karantinada bulunan vatandaşlara sıcak yemek yardımı yapıyor.Şarköy Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ve testleri pozitif çıkan ve karantinada olan vatandaşlara her gün sıcak yemek dağıtımı aralıksız devam ediyor. Şarköy Belediyesi’ne bağlı ekipler, adreslere sıcak yemekleri ulaştırıyor.

02-05-2021 | 18:50

Her gün vatandaşlara Şarköy Belediyesi Sosyal Tesisde hazırlanan üç kap yemek Sosyal Belediyecilik adına yaşlı ve çalışamaz durumda olan pandemi nedeniyle testleri pozitif çıkan ailelere katkısı olacak şekilde mahallelere göre gruplar halinde paketlenerek hazır hale getiriliyor.

4 araç ve 20 kişiden oluşan ekipler tarafından İstiklal Mahallesinde 40 aileye Camikebir Mahellesinde 35 aileye Cumhuriyet Mahallesinde 21 aileye toplamda 190 ihiyaç sahibine evlere sıcak yemek servisi gerçekleştiriliyor. Ramazan süreci boyunca yemek dağıtımının devam edeceğini ifade eden Belediye Başkan Alpay Var “zor zamanlarda vatandaşların yanında olmaya devam ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Belediyemize ait Sosyal Tesisimizde her akşam 190 kişiye üç çeşit sıcak yemek servisi yaparak evlerine ulaştırıyruz. 200 ihtiyaç saibi aileye marketlerden alışveriş yapması için 100 liralık alışveriş kartı verdik aynı şekilde 7000 koli yardımı yaparak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması için mahalle muhtarlarımıza teslim ettik”. Pandemi döneminde sosyal belediyecilik anlayışıyla ekonomik katkı sağladıklarını sağlamayada devam edeceklerini söyledi.

 




ETİKET :  

Tümü