ŞARKÖY BELEDİYESİNDEN YENİ KONTEYNER - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞARKÖY BELEDİYESİNDEN YENİ KONTEYNER

19-12-2020 | 15:55

Şarköy Belediyesi mevcut plastik çöp konteynerlerinin yerine 105 adet 800 litrelik galvaniz çöp konteyneri aldı.Yeni alınan çöp konteynerleri ilçe merkezi ve mahallelerdeki plastik koyteynerlerinin bulunduğu yerlere ve ihtiyaç bulunan alanlara konuldu. Gazetemize konuşan Belediye Başkanı Alpay Var: "Belediye olarak çöplerin daha temiz ve hijyenik bir şekilde atılabilmesi ve toplanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bu kapsamda 105 adet 800 litrelik galvaniz konteyneri aldık. Bu konteynerleri ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan plastik konteynerlerin yerine koyduk. Çünkü; mevcut plastik konteynerler bazı vatandaşların içine yanar vaziyette kül attıkları için eriyebiliyor yada delinebiliyordu. Bunun önüne geçmek için galvaniz konteyner aldık." dedi.
Belediye Başkanı Alpay Var; çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için alınan konteynerlerin özellikle, demir ve çeliğin paslanmaya karşı korunmasında en akılcı ve kesin çözüm olan sıcak daldırma galvanizden seçildiği, her mevsim ve hava şartlarına karşı dayanıklı özelliğe sahip olduğunu ifade etti.




ETİKET :  

Tümü