ŞARKÖY’DE CAMİDE FARKINDALIK EĞİTİMİ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞARKÖY’DE CAMİDE FARKINDALIK EĞİTİMİ

04-04-2021 | 20:07

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılı Afet Eğitim Yılı projesi kapsamında Şarköy’de camiye öğle namazı için gelen vatandaşlara bilgilendirme yapıldı.
Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen tarafından Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii’nde cami cemaatine yönelik, "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Özen, “Afet risklerini anlatmak ve bu risklerden en önemlisi olan deprem tehlikesine karşı bireysel farkındalık oluşturmak aile ve mahalle düzeyinde tedbir alınmasını sağlamak amacıyla alınması gereken basit tedbirleri cemaatimize anlatmaya çalıştık.” İfadelerini kullandı.
Diyanet Genç Gönüllüsü Talha Ok’ta yapılan bilgilendirmenin faydalı geçtiğini belirterek teşekkür dileklerini diletti.
Şarköy'de gençlere yönelik afet farkındalık eğitimi
Tekirdağ Şarköy'de, gençlere yönelik afet farkındalık eğitimi düzenlendi.
2021 yılının “Afet Eğitim Yılı” olarak belirlenmesi ile birlikte Gençlik Koordinatörlüğü tarafından daha önce cami cemaatine yönelik verilen eğitimin ardından Diyanet Genç Gönüllülerine de "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi
Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen ve Müezzin Kayyım İbrahim Yılmaz tarafından Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii'nde; Diyanet Genç Gönüllülerine deprem sırasında ve sonrasında alınması gereken tedbirler hakkında bilgiler verilip nasıl davranmaları gerektiği konusunda anlatımlarda bulunuldu.




ETİKET :  

Tümü