Şarköy’de ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası' nedeniyle sergi açıldı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy’de ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası' nedeniyle sergi açıldı

05-06-2021 | 19:02


 Şarköy İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile 1-7 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ nedeniyle kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var Eşi Yasemin Var ile birlikte katılırken Şarköy Cumhuriyet savcısı Şeyma Gürbüz,Milli Eğitim Müdürü Barış Elma.Halk Eğitim Müdürü Mustafa Duman,İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Doğan, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı. Açılışın ardından il ve ilçe Halk Eğitim Merkezleri kurslarında elde edilen çeşitli el sanatları ürünlerinin sergilendiği stantlar gezildi.

 

Şarköy İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile 1-7 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ nedeniyle kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.
Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var Eşi Yasemin Var ile birlikte katılırken Şarköy Cumhuriyet savcısı Şeyma Gürbüz,Milli Eğitim Müdürü Barış Elma.Halk Eğitim Müdürü Mustafa Duman,İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Doğan, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı. Açılışın ardından il ve ilçe Halk Eğitim Merkezleri kurslarında elde edilen çeşitli el sanatları ürünlerinin sergilendiği stantlar gezildi.

 




ETİKET :  

Tümü