ŞARKÖY’de ÖĞRETMENLERE COVID 19 BİLGİLENDİRMESİ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞARKÖY’de ÖĞRETMENLERE COVID 19 BİLGİLENDİRMESİ

09-10-2020 | 14:32

Şarköy İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 17 Kasım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine Covid19 enfeksiyonundan korunma yöntemleri ile maske-mesafe bilgilendirmesi yapıldı.
Şarköy İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 17 Kasım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine Covid19 enfeksiyonundan korunma yöntemleri ile maske-mesafe-el yıkama konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Seminerde ülkemizde ve dünyada Covid19 pandemisi devam ederken okulların açılması ile ilgili önleyici fiziksel koşullar ile ilgili bilgi paylaşımları yapıldi.
Şarköy Milli Eğitim Müdürü Barış Elma’nında katıldığı bilgilendirme toplantısı Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi. Şarköy İlçe Sağlık Müdürü Dr.İsmail Sertkaya özellikle sosyal mesafe, maske ve hijyen konularında bilgiler vererek öğrencilerin enfeksiyonlardan koruyucu alışkanlıkları kazanmaları konusunda öğretmenlerin desteğininin önemli olduğunu vurguladı. Hastalığa dair gözükecek semptomlar ve etkileri konusunda öğretmenlere bilgiler verdi.
Öğrencilere yönelik pandemi sürecinde dikkat etmeleri gerekli kurallar ile birlikte risk oluşturabilecek hususlar konusunda öğretmenlerin soruları cevaplandırıdı.Okul temizliği ve dezenfeksiyonu ile fiziki şartların uygun hazırlanmasının önemi vurgulandı.




ETİKET :  

Tümü