Şarköy’de Üçünçü Parti MHP Var - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy’de Üçünçü Parti MHP Var

24-10-2020 | 15:05

Şarköy Mlliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanlığına seçildikten sonraki süreçte esnaf , pazar ziyaretleri ve sıradısı çalışmalar yaparak sıkça kendisinden bahsettiren Şarköy’de iki parti varmış algısını silerek sempatik ve sevecen tavırlarıyla Şarköy’de üçüncü parti olduğuna vurgu yaparak Milliyetçi Hareket Partisine her geçen gün yeni üyeler kazandırırken Cumhur ittifakı Ak Parti 50 üyenin istifa etmesi Şarköy Ak parti yönetimini teleşlandırıyor.
MHP Şarköy İlçe Başkanı Gökhan Yıldız Mürefte Pazarcı esnaflarını ziyaret etti.
Yıldız Pazaryeri esnafını gezdi…
MHP Şarköy İlçe Başkanı Gökhan Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Mürefte Pazarcı esnaflarını ziyaret etti.
MHP Şarköy İlçe Başkanı Gökhan Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Mürefte Pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve halkın dertlerini dinledi.
Şarköy Mlliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanlığına seçildikten sonraki süreçte esnaf , pazar ziyaretleri ve sıradısı çalışmalar yaparak sıkça kendisinden bahsettiren Şarköy’de iki parti varmış algısını silerek Şarköy’de üçüncü parti olduğuna vurgu yaparak Milliyetçi Hareket Partisine her geçen gün yeni üyeler kazandırdığı görülüyor.
“Yıldız biz sadece seçim zamanı değil her zaman Halkımızın ve esnafımızın yanındayız, onların derdi sıkıntısı bizim derdimiz sıkıntımız.” dedi.
Pazarcı esnafı ve vatandaşlar MHP İlçe Başkanı Gökhan Yıldız’a yakın ilgi gösterdi.
Yıldız esnaf ve vatandaşlarla sohbet ve şikâyetlerini dinledikten sonra Pazaryeri ziyareti sona erdi.




ETİKET :  

Tümü