Şarköy İlçe Kaymakamı Yakup Güney Bayram Mesajı Yayımladı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy İlçe Kaymakamı Yakup Güney Bayram Mesajı Yayımladı

11-07-2018 | 16:24

Şarköy İlçe Kaymakamı Yakup Güney Bayram Mesajı Yayımladı
Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı huzur ikliminde geçirilen günlerdir. Bu günler; birlik, beraberlik, kardeşlik sevgi ve saygı kültürüyle yardımlaşma ve dayanışmayı sağlar, dargınlık ve ihtilafları giderir çocuklarımızın manevi havayı idrak etmelerini sağlar.

Bu duygular içerisinde, Ramazan Bayramının birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daim kılması dileğiyle; tüm Şarköylü vatandaşlarımızın, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli arkadaşlarımın ve ailelerinin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlar, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, yüce Milletimizin Bayramı sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmesini temenni ederim.

Tüm Şarköylülerin ve kamu görevlilerinin birbirleriyle bayramlaşmalarını sağlamak için iskele yanındaki Coşkun Aile Cay bahçesinde 15 Haziran Cuma günü byramın 1. günü 11:00- 11:30 saatleri arasında bayramlaşma yapılacaktır.




ETİKET :  

Tümü