ŞARKÖY KAYMAKAMI DR. AHMET NACİ HELVACI’NIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞARKÖY KAYMAKAMI DR. AHMET NACİ HELVACI’NIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

10-04-2024 | 17:02

Millet olarak karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının geliştirilmesine, her türlü kırgınlıkların ve dargınlıkların sona erdirilmesine vesile olan Ramazan Bayramına ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. İlçemizde tüm vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında bir bayram kutlamaları için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bayram dolayısıyla görevi başında olacak tüm personele görevlerinde başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar temenni ediyorum. Ulusal düzeyde gerçekleştirdiğimiz demokratik yerel seçimlerin hemen arkasından kutlayacağımız bu Ramazan Bayramının güzel ülkemizin huzur, güven, birlik ve mutluluğuna, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına; milletimiz için dostluk, kardeşlik, karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekiştirilmesine; tüm insanlığın özlediği barışa, huzura, kardeşliğe vesile olmasını diler, Şehit ailelerimizin, gazilerimizin, Şarköylü vatandaşlarımızın ve her kademede görevli mesai arkadaşlarımın sağlık, mutluluk ve esenlikler içerisinde güzel bir bayram geçirmesini temenni eder; hepimizin Ramazan Bayramını kutlar, saygılarımı sunarım.
Bayramlaşma programı belli oldu
Şarköy’de Ramazan Bayramı bayramlaşma programı,bayramın 10 Nisan 2024 Çarşamba günü Günay Aile Çay Bahçesinde yapılacak.
Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da protokol ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma programı düzenlenecek.
Şarköy İlçe Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ile ilçe protokolünün ve vatandaşların da katılımıyla gerçekleşecek olan bayramlaşma programı, bayramın 1. günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü 11.00’da Günay Aile Çay Bahçesinde yapılacak. 11:30 İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret,11:45’İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret,12:00 İtfaiye ziyaret,12:15 Şehit Aileleri ziyaret edilecek.




ETİKET :  

Tümü