Şarköy Kaymakamı Kılınçkaya, CHP ve İYİ Partiyi Ziyaret Etti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Kaymakamı Kılınçkaya, CHP ve İYİ Partiyi Ziyaret Etti

30-12-2021 | 02:05

Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya iade-i ziyaretlerini sivil toplum örgütleri ve siyasi partililerle sürdürüyor.
Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya iade-i ziyaretlerini sivil toplum örgütleri ve siyasi partililerle sürdürüyor. Kaymakam Kılınçkaya, ziyaretler çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şarköy İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Kılınçkaya, ilçenin yıllardır çözülemeyen sorunları için siyasi parti temsilciliklerine de görevlerin düştüğünü ifade etti.
CHP Şarköy İlçe Başkanı Birol Taner, Belediye Başkanı Alpay Var ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Kaymakam Hakan Kılınçkaya, burada ilçenin sorunları üzerine de sohbet etti. Şarköy’ün bir an önce çözülmesi gereken Küçük sanayi sitesi, çevre yolu, duble yol ve doğalgazın bitirilmesi gibi sorunlarının bulunduğunu belirten Kılınçkaya, "Bu sorunların dile getirilmesi sorunları çözmenin ilk adımıdır. Bu konuda hem dile getirmek hem de takipçi olmak açısından ilçemizdeki tüm siyasi partilerin de birlik-beraberlik içinde olması gerekiyor. Şarköy’ün acil olarak çözülmesi gereken konularını biz gerekli makamlara bildirmekteyiz. Bu konuda siyasi partilerin çözüm yönünde desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.
Sorunların aşılması ve Şarköy halkının mutluluğu konusunda her zaman işbirliğine hazır olduklarını belirten CHP İlçe Başkanı Birol Taner , Kaymakam Kılınçkaya’nın ilçedeki sivil toplum örgütleri ve siyasi partilere gerçekleştirdiği ziyaretlerin bütünlüğü perçinlediğini belirtti. Kılınçkaya'ya ziyareti için teşekkür eden Taner, sorunların açıkça dile getirilmesi konusunda her zaman halktan yana olduklarını sözlerine ekledi.Daha sonra Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya Kaymakam Adayı Ferdi Akgün’de katıldığı iade-i ziyaretlere İYİ Parti Şarköy İlçe Başkanlığını ziyaretle devam etti.Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya Şarköy ilçemizin sorularını tek tek tespit ettiklerini belirten kaymakam Kılınçkaya çözüm konusunda siyasilerin ve sivil toplum kuruluşların önemini belirtirken ilçenin çözülemeyecek sorunu olmadığını el birliği ve dayanışma olduğu sürece bütün sorunların çözüme kavuşacağının altını çizen Kılınçkaya’nın ziyaretinden onur duyduğunu beirten İYİ Parti Şarköy İlçe Başkanı Yıldıray Çakar Kaymakam Hakan Kılınçkaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.




ETİKET :  

Tümü