ŞARKÖY SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİNE ARSA TAHSİS EDİLDİ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞARKÖY SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİNE ARSA TAHSİS EDİLDİ

30-05-2020 | 13:48

02/032013 Tarihinden itibaren İlçemiz halkına kiralık binasında hizmet veren Şarköy Sosyal Güvenlik Merkezine Şarköy İstiklal Mahallesinde Hazine arazisi tahsis edildi.
Şarköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Sadettin İPEK tarafından yapılan açıklamada; ‘’Atandığım tarihten itibaren yer ve bina tahsisi ve talebi konusunda başta İl Müdürümüz Fatma Derya ALAN Hanımla birlikte çok büyük emek verdik. Beş yıldan beri bu konuda özveri ile uğraştık.
Tabiki burada işin sonuçlanması bakımından teşekkür etmeyi borç bildiğim başta Şarköy Kaymakamımız Kemal YILDIZ Bey ve İl müdürümüz Fatma Derya ALAN Hanıma katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.
Şarköy ilçemizin gerek; sayfiye yeri ve turizm bölgesi olması, diğer merkezlere olan uzaklığı, yaz aylarındaki nüfus yoğunluğu,
gerekse de endüstriyel tarımın ve inşaat işlerinin yoğun olarak yapıldığı bir ilçe olması nedeniyle hizmet binası ihtiyacı bulunmaktadır.
Merkezimiz, özellikle yaz aylarında yerli nüfusumuz dahil, İstanbul ve yabancı ülkelerde yaşayan yazlıkçı vatandaşlarımızın en çok uğradığı resmî kurumlardan biri haline getirmektedir.
Hizmet binası yapımıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Şarköy Halkımıza daha kaliteli ve iyi ortamda hizmet sunabilmek için İnşallah Hizmet Binamızın Yatırım planına alınması gayreti içerisindeyiz. Ayrıyeten bu beş yıllık süreçte emeği geçen, bize katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Şarköy halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.




ETİKET :  

Tümü