Şarköy Türküsü 15 Yaşındaki Nazife Hanım Restaurant İsmi Olarak Yaşayacak - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Türküsü 15 Yaşındaki Nazife Hanım Restaurant İsmi Olarak Yaşayacak

15-06-2022 | 01:42

Şarköy Türküsü 15 Yaşındaki Nazife Hanım Restaurant İsmi Olarak Yaşayacak Yeni Nesil Rastaurant konseptinde hizmet verecek olan Nazife isimli mekan açıldı. Şarköy türküsü olarak bilinen 15 Yaşında Nazife Hanım türküsü Nazife isimli yeni açılan restaurant isim olarak yaşatılacak. "Nazife"nin açılışı 8 Haziran Çarşamba günü düzenlenen programla gerçekleştirildi. İşletmenin açılışına Kaymakam Hakan Kılınçkaya,Belediye Başkanı Alpay Var,Belediye Başkan yardımcıları Prof. Dr. Adnan Sevim,Yasemin Çavuşoğlu, Ogün Kürümoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Akın Şahbaz, İlçe Sağlık Müdürü İsmail Sertkaya, Hastane Başhekimi Halit Ahmet Güler, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu, Tekirdağ Baro Temsilcisi Av. Kemal Sezgen, Akbank Müdürü Serdar Sözen,İş Bankası Müdürü Tuncay
Lale ve diğer davetliler katıldı.
Kaymakam Hakan Kılınkaya kurdele kesiminden önce yaptığı kısa konuşmasında "Bu işletmenin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İşletme sahiplerine bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum"dedi.
Belediye Başkanı Alpay Var yaptığı konuşmada "İşletmenin ilçemize hayırlı olmasını dilerim, İşletmenin ilçemiz turizmine katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Alpay Var ve diğer davetliler tarafından kurdele kesilerek işletmenin açılışı yapıldı.
Kurdele kesiminin ardından açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
İşletme sahipleri Burak Sadunoğlu, Feyyaz Güriş ve Alper Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada "İşletmemizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran başta Kaymakamımız Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanımız Alpay Var olmak üzere diğer tüm davetlilere teşekkür ederiz. Lezzetin, hizmetin ve eğlencenin adresi "Nazife", yeni nesil restaurant konseptinde Şarköy'e yakışır şekilde halkımıza hizmet verecek. Şarköylüleri ve ilçemize gelen misafirlerimizi işletmemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız." dedi.




ETİKET :  

Tümü