ŞARKÖYLÜ DİLEK UYUMAZ MHP'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞARKÖYLÜ DİLEK UYUMAZ MHP'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

07-12-2023 | 11:54

Şarköy Haber Gazetesini ziyaret eden Dilek Uyumaz 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya’nın Alanya ilçesi Gazipaşa beldesi belediye başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı.Şarköy ilçesinde uzun yıllar yaşadığını 1990 yıllarında MHP Şarköy ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulunup,Türk Hava Yollarında çalıştıktan sonra emekli olup aktif siyasete girdiğini belirten Uyumaz Şarköy Haber Gazetesi kurucu sahibi ve genel yayın yönetmeni Nuri Çağlar’a yaptığı açıklamada “Daha önce MHP’den 28. Dönem Antalya milletvekili aday adayı oldum önümüzdeki 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde MHP’den Gazipaşa Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusu yaptım” dedi .14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Antalya Milletvekili aday adayı olan Dilek Uyumaz, 31 Mart’ta 2024’te yapılacak yerel seçimlerde MHP’den Gazipaşa Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu.
Uzun yıllar Türk Hava Yolları’nda görev yaptıktan sonra emekli olan Uyumaz, MHP Genel Merkezi’ne aday adaylığı başvurusunu yaptı. Dosyasını Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim eden Dilek Uyumaz, ziyaret ettiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de hayır duasını aldı.
DİLEK UYUMAZ KİMDİR?
22 Şubat 1970 yılında İstanbul’da doğan Dilek Uyumaz, Türk Hava Yolları’ndan emekli. İşletme Fakültesi mezunu olan Uyumaz, halen Hukuk Fakültesi’nde öğrenim görüyor. THY geçmişinden önce ithalat ve ihracat üzerine bir firmada genel müdür yardımcılığı yapan Uyumaz, 6 yıl da Gazipaşa- Alanya Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’nda çalıştı ve ardından emekli oldu.




ETİKET :  

Tümü