ŞEHİT ÖĞRETMEN VE BABASI DUALARLA ANILDI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞEHİT ÖĞRETMEN VE BABASI DUALARLA ANILDI

04-11-2019 | 00:48

Sınıf öğretmeni Neşe Alten, Diyarbakır ili Bismil ilçesi Çavuşlu Köyü ilkokulu’nda henüz yirmi beş günlük öğretmen iken, 26.10.1993 tarihinde PKK’lı teröristler tarafından haince şehit edilmişti... Neşe öğretmen ölümünün 26. yılında anılıyor.
Diyarbakır ili Bismil ilçesi Çavuşlu köyü İlkokulu’ndaki görevine 30.09.1993 tarihinde başlamış, 25 günlük öğretmen iken, 26.10.1993 tarihinde PKK’lı Teröristler tarafından haince şehit edilmiş Sınıf Öğretmeni Neşe Alten, ve babası Hasan Alten ölümünün 26. yılında saygı ve minnetle anılırken, teröre bir kez daha lanet ediliyor.Şehit Öğretmen Neşe Alten ve babası Hasan Alten İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Alpay Var, Milli Eğitim Müdürü Barış Elma , Kurum Müdürleri,Neşe Alten okul müdürü ve öğrencilerin de katıldığı törenle mezarı başında saygı ve edilen dualar ile anıldı.
Mezarlığın ardından Şehit Öğretmenimiz Neşe Altenin annesi Nazife Alten evinde ziyaret edildi.Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret, İlçe Kaymakamı Sayın Kemal Yıldız'ın her zaman yanlarında olduklarını belirterek, sabır dilemesi ile sona erdi.




ETİKET :  

Tümü