Şu Müftünün Yaptığına Bak - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şu Müftünün Yaptığına Bak

23-03-2019 | 12:57

Şu Müftünün Yaptığına Bak

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 104. Yıl Dönümü Anma Programı İlçe Şehitliğinde düzenlenen törenle kutlandı. Törene İlçe Kaymakamı  Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Jandarma komutanı Hasan Doğan , Askerlik Şube Başkanı Yunus Emre Şimşek, Emniyet Müdürü Sedat Kayrak, Müftü  Menderes Karapunar,  Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri ve Gazilerimiz katıldı.Daha önceki kutlamalarda fazla ilgi görmeyen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma törenine bu yıl belediye seçimleri öncesine denk gelmesi nedeniyle siyasilerin ve adayların katılımıyla ilgi oldukça yoğundu. Din görevlilerinin okumuş oldukları kuranı kerim sonrası  Şarköy Müftüsü Menderes Karapunar yapmış olduğu duada sık şekilde Beka ve 15 Temmuz şehitlerine değinip Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına değinmemesi törene katılanların tepkisini çekti.
         Şehitlerimize edilen duaların ardından, İlçemiz Kültür Merkezinde Cumhuriyet Ortaokulunun hazırladığı  anma programına geçildi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program öğrencilerimizin okudukları şiirlerle ve hazırladıkları gösterilerle devam etti.Anma programı 18 Mart Şehitler günü dolayısıyla yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.
        İlçemizde düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 104. Yıl Dönümü kutlamaları İlçemiz Kaymakamı  Kemal Yıldız' ın Şehit aileleri ve Gazilerimize düzenlediği öğle yemeği  ile sona erdi.




ETİKET :  

Tümü