TARIM VE İNSAN FOTOĞRAF YARIŞMASI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

TARIM VE İNSAN FOTOĞRAF YARIŞMASI

10-08-2019 | 15:50

Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışması Tarım ve Orman Bakanlığınca düzenlenen, “11. tarım ve insan” konulu fotoğraf yarışmasına başvurular başladı. 02 Ağustos 2019 Cuma 16:49 0 Tarım ve Orman Bakanlığınca düzenlenen, “11. tarım ve insan” konulu fotoğraf yarışmasına başvurular başladı. Osmaniye Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Tarım ve Orman Bakanlığınca düzenlenen 11. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasının amacı; tarımın, toprağın, ormanın, suyun önemi konusunda duyarlılığın artırılması, tarımsal gelişmeler ile tarım, orman, doğa, çevre ve insan ilişkilerini, estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlerde yerini almasını amaçlanıyor.

11. Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasına başvuruların 1 Ağustos 2019 günü başladığı, son başvuru tarihinin ise 30 Eylül 2019 günü olduğu bildirildi.
Yarışma sonuçları ise 4 Kasım 2019 tarihinde açıklanacak. Yarışmaya katılmak isteyenlerin, katılım koşulları konusunda yapılan açıklamada ise;“Yarışmasının konusu; tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, çiftçi, üretici, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyet olarak belirlenmiştir. 2019 yılı Tema konusu "Su" olarak belirlenmiştir. Yarışmaya katılım şartları, eserlerin adlandırılması, gönderilmesi, iadesi ve kullanım hakları vb. bilgilerin detayına www.tariminsan.com, adresinden ulaşılabilir. Ödül töreni ve sergileme tarihleri katılımcılara ayrıca bildirilecektir. Sonuçlar belirtilen tarihlerde, www.tariminsan.com, www.tarimorman.gov.tr, ve www.tarimtv.gov.tr internet adreslerinden ve yarışma sosyal medya kanallarından ilan edilecek olup, ayrıca bilgilendirme yapılmayacaktır.”denildi.   




ETİKET :  

Tümü