TDV’ye vekaletle kurban bağışı devam ediyor - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

TDV’ye vekaletle kurban bağışı devam ediyor

20-06-2021 | 00:13

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle ''Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş'' temasıyla sürdürülen vekaletle kurban bağışı kampanyası devam ediyor.
Türkiye Diyanet Vakfı’na emanet edilen kurbanların, İslami usullere uygun şekilde kesilerek yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirten İlçe Müftüsü Menderes Karapunar “Türkiye Diyanet Vakfımızca bu yıl vekâlet yoluyla kurban kesim bedelleri, yurt içi 1125 TL, yurt dışı ise 925 TL olarak belirlenmiştir.” dedi.
Karapunar; “TDV’nin vekaletle kurban organizasyonuna destek vermek isteyenlerin www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online olarak bağış yapabileceklerini ifade ederek,
Vatandaşlarımız, mobil bağış uygulamamız üzerinden de kurban vekâletlerini verebileceklerdir. Ayrıca İlçe Müftülüğümüz, Din Görevlilerimiz, TDV Şarköy Şubemiz, PTT şubeleri ve bankalar aracılığıyla da Türkiye Diyanet Vakfı vekâletle kurban organizasyonuna katılım sağlayabileceklerdir.
Bu süreçte vatandaşlarımız, İlçe Müftülüğümüzün 0 282 518 11 20 numaralı telefonunu arayarak kurban vekâleti hakkında detaylı bilgi alabileceklerdir. “ İfadelerine yer verdi.




ETİKET :  

Tümü