Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak

06-12-2018 | 21:19

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin bakanlıklarda olan çalışmalarını takip etmek ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin grup toplantısına katılmak amacıyla bulunduğu Ankara'da, CHP Genel Merkezi'ni de ziyaret ederek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, ziyarette Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Büyükşehir Belediyesi'nin Tekirdağ genelinde devam eden ve tamamlanan yatırımları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilerken, Başkan Albayrak da Kılıçdaroğlu'na ilgisinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da yer aldı.CHP genel başkanı Kemal Kılçdaroğlu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrakla Devam Kararı aldı.

CHP Tekirdağ Belediye Başkan adayı Kadir Albayrak oldu. Adaylığın kamuoyuyla paylaşılması ardından Kadir Albayrak’ın hayatına ilişkin bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki, CHP Tekirdağ Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak kimdir?

18 Şubat 1949 tarihinde Tekirdağ’da doğan Albayrak; ilk, orta ve lise eğitimini Tekirdağ’da tamamladı. 1971 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Vatani görevini tamamlamasının ardından Tekel Tekirdağ İçki Fabrikası’nın mühendis kadrosunda işe başladı. Mühendis olarak girdiği fabrikada sırasıyla; laboratuar şefi, işletme şefi, müdür yardımcısı ve son 15 yıl da fabrika müdürü olarak görev yaptı.

2007 yılında emekliye ayrılan Albayrak, 2010-2012 yılları arasında CHP Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yürüttü. 6 Aralık 2012 tarihinde 6360 sayılı Kanun ile kurulan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini 8 Nisan 2014 tarihinden itibaren yürütmektedir.

 




ETİKET :  

Tümü