Tekirdağ’da DEVA Partisine İlgi Yoğun - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Tekirdağ’da DEVA Partisine İlgi Yoğun

16-10-2020 | 23:36

Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi parti il binasın basın mensuplarıyla bir araya gelerek parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hasan Berk Çebi, Deva Partisi’ne şuana kadar dört binin üzerinde katılım olduğunu belirtti.
“DOĞRU YOLDAYIZ”
Hasan Berk Çebi yaptığı açıklamada, “Deva Partisi’ne Süleymanpaşa, Kapaklı, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerimizden yoğun talepler geliyor. Bunlarla birlikte şuan da veri tabanlarımız hep güncellendi. Deva Partisi günden güne çoğalıyor. Sadece Süleymanpaşa’da binin üzerinde bir talep var. Bu taleplerde aktif olarak çalışmak isteyen vatandaşlar. Toplamda da dört binin üzerinde. Bu tablodan mutluyuz. Bu taleplerin çok olması ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösteriyor.

“EN ÖNEMLİ KRİTER GÜLER YÜZLÜLÜK”
İlçe Başkanları tercihlerinde kriterlerini sıralayan Başkan Hasan Berk Çebi, “Şuanda 8 ilçemizin ilçe kurucu başkanlarımızın atamasını yaptık. 1 ilçemizin kongresini gerçekleştirdik. Sırayla hepsini tamamlayacağız. Şarköy, Kapaklı ve Hayrabolu’da ilçe başkanlarının atamasını gerçekleştireceğiz. Şuan çok yoğun bir şekilde partimizde çalışmalar devam ediyor. Bizim kapımız herkese açık. Tüm vatandaşlarımız bizlere katılabilirler. Biz de sağcı solcu kavramı yok. İlçe Başkanı seçiminde benim için en önemli unsur güler yüzlü olması. Liyaketli olması, güzel bir esnaf olması, halkımız tarafından sevilen biri olması gerekiyor. Çok detaylara takılmıyoruz. Tüm ilçelerde bunu esas alıyoruz” dedi.




ETİKET :  

Tümü