TEKİRDAĞ’DA FİRMALARDA YİNE HİLELİ ÜRÜN BULUNDU - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

TEKİRDAĞ’DA FİRMALARDA YİNE HİLELİ ÜRÜN BULUNDU

18-01-2020 | 12:53

Tarım ve Orman Bakanlığı, Tekirdağ'da taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen 2 firmayı açıkladı.
BAKANLIK TEKİRDAĞ'DA HİLELİ KÖFTE VE ET SATAN FİRMALARI AÇIKLADI
Geçtiğimiz aylarda açıklanan taklit ve hileli ürünler listesinde çok sayıda Tekirdağ'da hizmet veren firma yer alıyordu. Tarım ve Orman Bakanlığı 14 Ocak 2020 tarihinde taklit, tağşiş ve hileli ürünler listesini tekrar yayınladı.
BAKANIK 2020 YILINDA YENİ LİSTE AÇIKLADI
Tarım ve Orman Bakanlığı son yaptığı duyuruda 229 firmaya ait 386 üründe taklit ve hileli ürünlerin ortaya çıktığını açıkladı. Listede alkolsüz içeceklerden, bitki ve kahve ürünlerine, çikolata ve kakao ürünlerinden et ve et ürünlerine birçok ürün bulunuyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık hileli ürünler ve sağlığı tehdit eden bu ürünler ile ilgili uyarılarda bulundu.
BAKANLIK TEFTİŞLERE DEVAM EDİYOR
Bakanlığın yaptığı son açıklamayla 2012 yılından bu yana 1443 firmaya ait 3 bin 202 parti ürün tüketicilerin bilgisine sunulmuş oldu.
TEKİRDAĞ'DA 2 FİRMA YER ALDI
Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruda, taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen işletmeler ve ürünlerinin parti numaraları ilan edilirken, Tekirdağ'da hizmet veren 2 firma da listede yer aldı.
DANA ETİ DİYE SATILAN ETTE KANATLI ETİ BULUNDU
Bakanlık tarafından yapılan denetim sonucunda Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bir firmada dana köfte diye satılan etin içersinde Kanatlı Eti ve Sakadat tespit edildiği duyruldu.
TEKİRDAĞ KÖFTESİNDE KANATLI ETİ BULUNDU
Bakanlığın açıkladığı listede Muratlı'dan da bir firma yer alırken, Tekirdağ köftesinin içinde kanatlı eti yer aldığı belirtildi

 

 




ETİKET :  

Tümü