TEKİRDAĞ VALİSİ YILDIRIM'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

TEKİRDAĞ VALİSİ YILDIRIM'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

11-05-2019 | 14:51

TEKİRDAĞ VALİSİ YILDIRIM'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, merhamet, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, bizleri dünyaya getiren en değerli varlığımızdır.

 Peygamber Efendimizin "Cennet, annelerin ayakları altındadır." hadis-i şerifine mazhar olan, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı, hiçbir şekilde ödenemez.

 Anneler, vatan ve millet sevgisini aşılayarak ahlakın, bilgi ve becerilerin temellerini atarak huzurlu ve başarılı bir toplum olmamızda büyük görev üstlenmektedirler.

 Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz.

 Bu vesileyle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.''




ETİKET :  

Tümü