Uluslararası Bir Çok Projede İmzası Olan Başkan Aday Adayı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Uluslararası Bir Çok Projede İmzası Olan Başkan Aday Adayı

Tekirdağ Şarköy ilçesinde İnşaat Mühendisi Yücel Yetiş AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

12-11-2018 | 13:27

Tekirdağ Şarköy ilçesinde  Uluslararası bir çok projede imzası olan İnşaat Mühendisi Yücel Yetiş AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Türkiye  genelinde 31 Mart 2019 günü yapılacak olan mahalli idareler seçimi için aday adaylık süreci başladı. Aday olup hizmet etmek isteyen vatandaşlar bulundukları il ve ilçe başkanlıklarına başvuru yapıyor. Bunlardan biride uluslararası ve Türkiye genelinde bir çok projeye imza atan İnşaat Müğhendisi Yücel Yetiş  AK Parti Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu, AK Parti Şarköy  İlçe Başkanlığına yaptı.Şarköy Ak Parti İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu yaptığı açılmada “Bizler bulunduğumuz görevlerde yaşadığımız ilçeye hizmet etmek için varız. Kurucumuz  genel başkanımız  cumhur reisimiz  Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti’yi dünyada ve ülkemizde marka ve kurum yaptıysa,bizde Şarköy’de Ak Parti’yi büyüterek,her insanımızı bünyemize katarak küçük olsun bizim olsun düşüncesinde olmadan.Büyük olsun hepimizin olsun düşüncesiyle dünü değil yarını düşünerek Şarköy ilçemizde belediyeyi nasıl alırız düşüncesiyle ilçemize hizmet etmenin gayretindeyiz.Tabiki Yücel yetiş gibi değerlerin partimize katılıp Belediye başkan aday adayı olması bizi mutlu ettiyse aday adaylığı sürecinde aday adayı sayımızın fazla olarak Ak Partiden yana teveccühü olması aday adayı arkadaşların Şarköy ilçemize hizmet aşkı olduğunu gösteriyor.Tüm aday adaylarımıza başarılar dileyerek Allah yolumuzu açık etsin”dedi.

Yetiş, aday adayı olduktan sonra hemen kolları sıvayarak halkın arasına karıştı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşıp onların sorunlarını dinleyerek Şarköy'e yapılması gerekenler hakkında istişarede bulundu. Vatandaşlar bir taraftan Şarköy’ün sorunlarını ve nasıl çözüleceğini anlatırken bir taraftan da Yetiş’e inandıklarını genç, dinamik ve eğitimli bir başkanın Şarköy'e çok faydalı olacağını söyledi.

"Erdoğan Belediyeciliğini Şarköy’e Getireceğiz"

Yücel Yetiş, aday adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ben bu bölgede İnşatlarda çalışarak 5 çocuğunu ünüversite okutup İnşaat Mühendisi,Öğretmen, Veteriner olmasını sağlayan Kızılcaterzi köylü Hamza ustanın oğlu olarak  hep vatandaşların yanında ve onların sorunlarını dinleyen bir insanım. Ben ilke olarak vatandaşı tanımayan, onu bilmeyen ayağına gitmeyen bir insanın vatandaşın sorunlarını çözemeyeceğini,vatandaşı tanıyamayacağına inanan bir kişiyim. Bu nedenle görevim gereği Şarköy  merkez ve tüm mahalleleri karış karış geziyorum. Hem merkezin hem de mahallelerin sorunlarını, bire bir vatandaşların sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu nedenle belediye başkanlığına aday adayı oldum. Ben bu sorunların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başardığı Erdoğan belediyeciliğini Şarköy’e getireceğim. Cumhurbaşkanımızın İstanbul'dan tüm Türkiye'ye yaydığı başarı hikayesini bende Şarköy için hizmete koyacağım. Bunu başardığımızda Şarköy’ün parlayan bir yıldız ve cazibe merkezi olacağına inanıyorum" dedi.

Yetiş, belediye başkanı olmayı halka efendi değil hizmetkar olmak için istediğini belirterek şöyle devam etti:

"Ben şuanda uluslararası ve ülkemde  bir çok projeye imza atmış birisi olarak.Meslek  alanında bir kent için yapılması gerekenleri biliyorum. Ben hem meslek alanında hem de yaşarken öğrendiklerimi kendi doğup büyüdüğüm memleketim için hizmete çevirmek istiyorum.İlçemizin bir çok sorununun birikmiş şekilde çözüm beklediğini Şarköy’ün geri kalmışlığını  iktidar ve hükümetten yani Ak Partili belediye ile bitirmeye geliyorum."dedi.

 

 




ETİKET :  

Tümü