Üniversite Sınav Öncesi Öğrencilere Mezuniyet Morali - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Üniversite Sınav Öncesi Öğrencilere Mezuniyet Morali

16-06-2019 | 13:59

Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 Öğretim yılı Mezunları Törenini 13 Haziran 2019 Perşembe günü okul bahçesinde yaptı.

Törene Şarköy Belediye Başkan Vekili Zekeriya GÜVEN, Belediye Başkan Yardımcısı Neşet YAVUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümin BAYIR, müdür yardımcıları, öğretmenler ve veliler katıldı.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından öğrenciler adına dönem birincisi Ecem DAMAR isimli öğrencinin konuşması ile başladı. Ecem DAMAR Okuldan mezun olmaları sebebiyle  mutlu ancak arkadaş ortamından ayrılmaları sebebiyle bir o kadar da hüzünlü olduklarını belirttiği konuşmasında, bugünlere gelmelerinde büyük pay sahibi olan öğretmenlerine de  teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Ardından Okul Müdürü Gökhan GÖKKAYA konuşmasında anne, baba ve öğretmenlere yönelik teşekkürlerini belirtti. Mezun öğrencilere de "İyi ki bizim öğrencimiz oldunuz" diye teşekkürlerini sunan Okul Müdürü Gökhan GÖKKAYA; ileriki yaşamlarında ve bir üst öğrenim kurumunda karşılaşabilecekleri durumlarla ilgili tavsiyelerde de bulundu.

Mezun Öğrenciler adına Yaş Kütüğüne Plaket Çakılmasının ardında öğrencilere Mezuniyet Belgeleri verildi ve öğrenciler coşkuyla keplerini atarak yeni bir eğitim hayatına geçmenin mutluluğunu yaşadılar.

 




ETİKET :  

Tümü