Vali Yıldırım Güzelköy'de Vatandaşların Sorunlarını Dinledi - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Vali Yıldırım Güzelköy'de Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

28-06-2022 | 23:52

Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Alanı’nın açılışını yapmak üzere Şarköy’e gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirilen kiraz hasadına da katıldı.
Çiftçiler ile birlikte hasat yapan Vali Yıldırım, kiraz hasadının tüm çiftçilere hayırlı kazançlar sağlamasını temenni ederken, tüm çiftçilere bol ve bereketli kazançlar diledi. Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında, Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdür V. Fatih Bozboyacı, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Sönmez ve ilçe protokolü eşlik etti.
GÜZELKÖY CAMİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Şarköy’de restorasyon işlemi Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıp ibadete açılan tarihi Güzelköy Camisi’ni de ziyaret eden Yıldırım, cami yanında restorasyonu devam eden hamamı ve konaklama yerini de gezerek yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Güzelköy Camisi’nin yanındaki ahşap konutu ve hamamı da gezen Vali Yıldırım, bu tarihi yapının restore edilerek ibadete açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. “Halkla Buluşma Günleri” kapsamında Güzelköy Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek İsmail Güneş (53) isimli Güzelköy mahallesinde yaşayan engelli vatandaşın şeker hastalığından dolayı bir ayağının kesilerek engelli durumda olmasından dolayı akülü engelli sandelleyle yaşama tutunduğunu mahallede engelli rampası olmadığından ve mahalle meydanındaki tuvaletlerin engelli ve yaşlı vatandaşların kullanımına uygun olmadığından kullanamadıklarını biran önce kullanılır vaziyete getirilmesini arzuladıklarını dile getirdi.Sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yıldırım, vatandaşların dile getirilen sıkıntılar ile ilgili yetkililerden bilgi alarak sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.




ETİKET :  

Tümü