VALİLİK YAPTIĞI TEKİRDAĞ'DA AK PARTİ'YE OY İSTEDİ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

VALİLİK YAPTIĞI TEKİRDAĞ'DA AK PARTİ'YE OY İSTEDİ

14-03-2024 | 18:59

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Valilik yaptığı Tekirdağ ziyaretinde seçim propagandası yaparak yurttaşlardan AK Parti adayları için oy istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi ziyarette bulunmak için Tekirdağ’a geldi. Bakan Yerlikaya ilk olarak Valilik konağını ziyaret etti.Çarşı esnafını ve pazarcı esnafını ziyaret etti. Burada toplanan kalabalığa 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldığını söyleyen Yerlikaya, AK Parti'nin Cumhur İttifakı ve diğer ilçe belediye başkan adayları ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başkanı adayına oy istedi, seçim propagandası yaptı.
Yerlikaya, ''31 Mart'a artık sayılı günler kaldı. Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı.
14-28 Mayıs'ta Ülkemiz nasıl, genel seçimlerde büyük bir başarıya imza attıysa, Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı da biz başta büyükşehir olmak üzere, bütün ilçelerimizde gerçek belediyeciliğin ne olduğunu, şehirlerimizin, belediyelerinde o mührü şehir eminlerine teslim etmenin ne demek olduğunu Allah'ın izniyle göstereceğiz'' dedi.
Yerlikaya, ''1994'te Sayın Cumhurbaşkanımızın, Türkiye'ye ve tüm gönül coğrafyamıza ve dünyaya gerçek belediyeciliğin ne olduğunu, gönülden gönüle hasbi, hadim olmanın ne demek olduğunu, şehirlerin sultanı, medeniyetimizin baş tacı İstanbul'umuza gösterdi. "KAPI KAPI GEZİP ANLATIN"
Tüm ilçe Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için kapı kapı gezip "hizmetlerin" anlatılmasını isteyen Yerlikaya, kalabalığa ''Kapı kapı gezip anlatıp, onları da bu hadim hizmet mührünün altında toplamaya var mıyız?'' diye sordu.




ETİKET :  

Tümü