Vatandaşın bitmeyen yol çilesi… - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Vatandaşın bitmeyen yol çilesi…

28-06-2021 | 00:38

Tekirdağ Şarköy ilçesinde Teski,Doğalgaz ve Tredaş çalışmaları nedeniyle ilçeyi şantiyeye çevirdiler. Kazılan cadde ve sokakları köstebek yuvasına çeviren yüklenici firmalar bozdukları yolların yapımı için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Şarköy İlçe Belediyesine yol yapım parası ödemesine rağmen
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Metin Pakdil ve Şarköy sorumlusu Hilal Yalçın’ın gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasının ardından kısa süre sonra çöken yol, aylardır tadilat bekliyor. Trafiği tehlikeye düşüren yol çalışmasının tamamlanmamasına tepki gösteren vatandaşlar, “Yol çöktüğünde çevrede başlayan inşaatlar bile tamamlanmak üzere ama yol hala tamamlanmadı!” diyerek kinayeli bir üslupla Büyükşehri eleştiriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunan sokak ve caddelerde uzun süre yapılmayan yolların gerçekleştirilen asfaltlama çalışması, kısa sürede çökmeye başladı.
Bir süre etrafında güvenlik şeridi bile oluşturulmadan öylece bırakılan yolda, trafiğin tehlikeye düşmesiyle vatandaştan gelen tepki üzerine çöken alanın etrafında ‘derme-çatma’ güvenlik önlemleri alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, aylar geçmesine rağmen ilçe genelindeki meydana gelen çökmeyi onaramadı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince her yaz sezonunda ilçeyi santiyeye çevirip kaderine terk edilen yoldaki kötü manzara, yolu kullanan vatandaşları çileden çıkarıyor.
“Yol çökmeye başladığında başlayan inşaat çalışmaları bile bitmek üzere ama bozulan yol hala düzenlenemedi.” diyerek yol onarımındaki anlamsız sürüncemeyi eleştiren vatandaşların ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Şarköy sorumlusu Hilal Yalçın’ın kocası Burçin Yalçın’ın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde çalışmadığı halde mesai saatlerinde tatil yaparmış gibi ciddiyetsiz şekilde davranmaları Şarköylü esnaf ve vatandaşların tepkisini çekiyor.




ETİKET :  

Tümü