Vefat Eden Din Görevlileri Dualarla Yad Edildi - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Vefat Eden Din Görevlileri Dualarla Yad Edildi

13-10-2019 | 16:12

Gazi Süleyman Paşa Camii’nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle vefat eden din görevlileri için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nca ülke genelinde her yıl 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Şarköy Gazi Süleyman Paşa Camii'nde öğle namazından önce Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.
Gazi Süleyman Camii İmam Hatibi Alim Yılmaz tarafından vefat eden din görevlileri ve camilerin inşasında emeği geçip vefat eden hayır sahipleri için dua edildi.
Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Alim Yılmaz “Hakkın rahmetine kavuşan Şarköy Gazi Süleyman Paşa Camii Hatibi İbrahim Baran Hocamız başta olmak üzere üzerimizde emeği olan değerli hocalarımız ve meslektaşlarımızdan Hakk’ın rahmetine kavuşan değerli hocalarımaza ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle cemaatimize aşure ikramında bulunan hayırseverlerimizin ahirete irtihal eden yakınlarına Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun" dedi. Program bitiminde cemaate aşure ikram edildi.




ETİKET :  

Tümü