YENİ VALİ GÖREVE BAŞLADI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

YENİ VALİ GÖREVE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Muş’tan Tekirdağ’a tayin olan Vali Aziz Yıldırım, Tekirdağ’a gelerek görevine başladı. Valilik girişinde karşılanan Vali Yıldırım , “Tek amacımız var. Tekirdağ’a Tekirdağlı’ya tüm Türkiye’ye devletimize hizmet etme gayretindeyiz” dedi.

05-11-2018 | 20:32

ÇİÇEKLE KARŞILANDI
Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Muş’tan Tekirdağ’a atanan Vali Aziz Yıldırım ilk olarak hava yolu ile Muş’tan Tekirdağ’a geldi. Çorlu Havalimanı’na inen Vali Yıldırım, için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Burada kurum müdürleri ve amirleri tarafından karşılanan Vali Yıldırım’a çiçek takdim edildi.
 
GAZETELER HAKKINDA BİLGİ ALDI
Gazetecilerle de tokalaşan Vali Yıldırım, Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cenap Kürümoğlu’ndan ayaküstü Tekirdağ’daki gazeteler hakkında bilgi aldı. Tekirdağ’da kaç gazete olduğunu, bunların kaçının günlük haftalık yayın yaptığını sonra Vali Yıldırım, yeniden gazetecilerle bir araya geleceklerini söyledi.
 
TEKİRDAĞ’A TEKİRDAĞLI’YA HİZMET ETME GAYRETİNDEYİZ
Karşılamanın ardından gazetecilere dönen Vali Yıldırım, “Tabi sizde buradasınız. Her zaman olduğu gibi bir açıklama isteyeceksiniz. Hadi bir açıklama yapalım” diyerek tebessüm oluşturdu.

Kendisini karşılayanlara teşekkür eden Yıldırım, “Hepinize merhabalar. Cennet vatanımızın bir ilinden başka bir iline sayın cumhurbaşkanımızın tensipleri ile atanmış bulunuyoruz. İnşallah hayırlı olur. Muş’ta tarım ve hayvancılık çok fazlaydı. Tekirdağ’da da sanayi ve tarımın çok fazla olduğunu biliyoruz. İnşallah burada da hizmetlerimize hep birlikte devam edeceğiz. Buraya gerek daire amirlerimiz gerek basınımız gerekse belediyelerimizle çalışma içinde olacağız. Tek amacımız var. Tekirdağ’a Tekirdağlı’ya tüm Türkiye’ye devletimize hizmet etme gayretindeyiz. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

 




ETİKET :  

Tümü