Yıllar Sonra Devlet Hastanesinde Doğum Gercekleşti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Yıllar Sonra Devlet Hastanesinde Doğum Gercekleşti

11-07-2018 | 12:09

Yıllar Sonra Devlet Hastanesinde Doğum Gercekleşti
Şarköy Devlet Hastanesi Doktor kadrosu takviye edilerek inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi Ağustos ayında bitirilmesi planlanıyor.Şarköy ilçesinin yaz aylarının nüfusunun 10 katına çıkması ve yeni hastanenin kadrosunun oluşturulması nedeniyle Doktorların ilçede göreve başladığı görüldü.Önümüzdeki günlerde bir çok branşta doktorların Şarköy ilçesinde göreve başlayacağı öğrenildi.Şarköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr.Çetin Kirezli’nin Tekirdağ Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanması nedeniyle Şarköy Devlet Hastanesine ataması yapılan Kalp ve Damar Cerrahı Opr.Dr.Cerrah Yücel Polat VARİS operasyonları ve poliklinik de hasta kabul etmeye başladı.Edinilen bilgiye göre Şarköy devlet hastanesinin kalite stantlarını yükseltmek için önümüzdeki günlerde Ağız ve Diş poliklinik eksikleri giderilerek kanal tedavisi,diş dolgu tedavisi,protez diş yapımı yapılarak vatandaşların Tekirdağ ve çevre ilçelere gitmesinin ortadan kaldırılarak hizmet verileceği öğrenildi. 
Şarköy devlet hastanesinde Anestezi ve Reanimasyon uzmanı Dr. Nurdan Kamilçelebi ve Opr.Dr.Merve Konal ataması yapılarak Şarköy devlet hastanesinde göreve başlamasıyla Opr.Dr. Şener Okul genel cerrahi müdahalelerin yanı sıra modern teknikleri kullanarak, başta minimal invazif (Laparoskopik) cerrahi ve acil cerrahi uygulamalar dışında poliklinik yaparak hizmet vermektedir. Uzm.Dr. Nurdan Kamilçelebi Anestezi ve Reanimasyon uzmanı ilk ağrı poliklinik yaparak tüm ağrıları değerlendirip son teknolojilik yöntemle ilaç tedavisi yapıyor. 
Şarköy Devlet Hastanesinde Opr.Dr.Merve Konal Anestezi ve Reanimasyon uzmanı Dr. Nurdan Kamilçelebi ve ekibi ataması yapılmasıyla ilk doğumu Şarköy’de yıllar sonra Suriyeli bir ailenin doğumuyla gerçekleştirildi. Şarköylü vatandaşların normal ve sezeryan doğum için çevre ilçelerde özel hastanelere ve ya Tekirdağ’da bulunan hastanelere gittiğinden Hoşköy mahallesinden Vahit Özcan isimli baba eşini doğum yaptırmak için Tekirdağ devlet hastanesine götürürken kullandığı araçla kaza yapması sonucu hayatını yitirmişti. Opr.Dr.Merve Konal,Anestezi ve Reanimasyon uzmanı Dr. Nurdan Kamilçelebi ve ekibi ataması yapılmasıyla ilk doğumunu Şarköy Devlet Hastanesi sosyal paylaşım sitesinden hizmet kalitesini yükseltme olarak duyuruldu. 
Şarköy Devlet Hastanesi
“Kurumumuz kadın hastalıkları ve doğum hizmetleri hakkında gelişmeler..Güçlenen hekim kadrosu ve donanımlarla kadın doğum hizmetlerinde hizmet kalitesi ile çeşitliliği konusunda geliştiren hastanemiz de kadromuza yeni katılan Opr.Dr.Merve KONAL ve ekibi doğum hizmetlerinde kaliteli ve güvenli hizmet koşullarını ön planda tutarak 2018 yılının İlk Normal Doğum ve Sezeryan Doğumunu gerçekleştirmiştir”




ETİKET :  

Tümü