Yolda 42 bin lira bulan çocuk parayı sahibine teslim etti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Yolda 42 bin lira bulan çocuk parayı sahibine teslim etti

04-10-2020 | 23:33

Tekirdağ Şarköy ilçesinde ekmek almaya giderken yolda içinde 42 bin lira olan çanta bulan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi, Şarköy polis merkezine teslim etti.
7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Hamza Çakmak, sabah ekmek almaya giderken Camikebir Mahallesi’nde yol kenarında bir çanta gördü.
Çantanın içinde para olduğunu fark eden Çakmak, Şarköy polis mrkezine giderek durumu anlatıp çantayı teslim etti.
Şarköy Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları tarafından yapılan araştırmada, çantanın Metin İbişhükçü isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Yetkililerin haber vermesi üzerine Şarköy Emniyet Müdürlüğüne gelen Metin İbişhükçü çantasını teslim aldı.
İbişhükçü yaptığı açıklamada “yaptırdığımız inşaatımıza malzeme gelmişti.Sabah kahvaltı yapmak için taksici arkadaşı telefonla arayarak pastaneden poğaça, börek alıp gelmesini istedim.Taksici arkadaş geldiğinde getirdiği poğaçaları ve taksi ücretini ödemek için el çantamı taksinin üstüne koyarak unuttuğum el çantam yolda düşmüş ve çocuk bulup karakola götürmüş.Beni arayan emniyet güçleri birşeyimin kaybolduğunu sordular çantam aklıma geldi. Çantamı teslim aldım kardeşime teşekkür ettim. Kendisine ödül olarak para vermek istesemde ağlayarak almadı ve annesinin kızacağını söyleyerek geri çevirdi”dedi.




ETİKET :  

Tümü