AKP'den MHP'ye geçti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

AKP'den MHP'ye geçti

04-10-2020 | 23:24

 

 

11 yıl AKP üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yanısıra geçtiğimiz yerel seçimlerde Can Gürsoy’un Şarköy Belediye Başkanlığı adaylığında Şarköy belediye meclis üyesi adayı olan Esin Akçiçek AKP’den istifa edip MHP'ye katıldı.
Şarköy MHP ilçe binasında Şarköy MHP ilçe başkanı Gökhan Yıldız tarafından üyeliği yapılarak rozetini takan Esin Akçiçek Bozkurt selamı vermeyi ihmal etmedi.Şarköy MHP İlçe Başkanı Gökhan Yıldız yaptığı açıkklamada “Esin Akçiçek hanım efendi.Partimize katılarak bizleri onurlandırmıştır.Önümüzdeki günlerde katılımlar olacak takip ettiğiniz gibi biz Ülkücü ve Millliyetçi Hareket davamızı güçlendirmek amacımız olduğundan tüm ülküsünü vatanını seven vatandaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi Çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Biz göreve geldiğiiz günden beri Şarköy’lü hemşerilerimle iç içeyiz pazarda çarşıda her yerde halk ile beraber olmaktan mutluk duyuyoruz”dedi.


MHP İlçe Başkanından Ermenistana Sert Tepki
27 Eylül sabah 06:00’da zulmün ve zalimliğin bayrak taşıyıcılığını yapan terör devleti Ermenistan, Azerbaycan’da yaşayan ve çoğunluğu sivil olan kardeşlerimize saldırarak hainane yaklaşım ve icraatlarını devam ettirmiştir.
26 Şubat 1992 tarihinde onlarca Azeri Türk’ü kardeşimizi kadın, çocuk demeden katleden Ermenistan tarihi boyunca masumların kan ,gözyaşları ve ahları içerisinde bir zillet varlığı sürdürerek bu günde bu minvalde hareket etmiş ve kendi sonunu getirmiştir.
Azerbaycan topraklarının %20’sini işgal eden ve terör devleti hüviyetini taşıyan bu barbarların, destekçisi ve hamileri Bizans’ın köhne zihniyetinin bizzat sahipleridir. Bitmez tükenmez Türk ve İslam düşmanlığını her mecrada dile getiren ve diasporaları ile her daim Türkiye’nin ve Azerbaycan’ın hilafına hareket eden ve tökezlememizi isteyen, küresel Emel’lerin kuklası olan bu ahlak ve kural tanımaz zalimlerin artık Türk dünyasının önünde engel olmasının vakti geçmiştir ve bitmiştir.
Son günlerde Azerbaycan ordusunun kahramanca çarpışmaları sonucu büyük bir bozguna uğrayan Ermenistan eğer ateşkes istiyor ise tamamı ile Karabağ topraklarını Azeri Türklerine teslim etmek zorundadır. Şayet bunu yapmaz ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in dediği gibi Azerbaycan ordusunu o topraklardan hiç bir fani güç çıkartamayacaktır, buna kimsenin gücü yetmeyecektir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti dün olduğu gibi bu günde kardeşlerinin yanında mevzilenmiş, kardeşine omuz vermiş haklı ve kutsal mücadelesinde her daim yanında olacağının söz ve teminatını vermiştir. Bölgesinde önemli bir güç olan Türkiye’yi Kafkaslardan uzak tutmaya kimsenin hakkı ve salahiyeti olmadığı gibi, Kafkasya Türkiye için Türki Cumhuriyetler ile birlikteliği açısından gerek kültürel gerek ise ekonomik olarak büyük bir önem taşımaktadır.
Milliyetçi Hareket Partisi bu önemin farkında olarak Liderimiz Devlet Bahçeli bey önceliğinde Azeri Türk’ü kardeşlerimizin maddi manevi yanında olmayı sürdürecek ve dün olduğu gibi bu günde Karabağ davasının güçlü destekçisi ve savunucusu olacaktır.
Başbuğumuz Türkeş bey’in ifadesi ile ;‘’Ermenistan tarih boyu sömürgecilerin Kobay faresi olmuştur. Kirli maşa olmuşlardır. Bu kobay mahlukları oradan buradan buldukları silahlar ile Azerbaycan’ı yıldıracaklarını, Türkiye’nin de buna sessiz kalacağını sanmaktadır. Hiç bir şey olmaz ise Kafkaslardan aşar tepelerine bineriz biz’’ anlayışı ile bu günde Azerbaycan’ın yanında ve arkasındayız.
Hiç bir şey olmaz ise bizde aynı kararlılık ve cesaretle cepheye seve seve gider Kafkaslardan aşar, tepelerine bineriz.
Bu duygu ve düşünceler ile haklı mücadelerinde şehadet şerbeti içen kardeşlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, Azerbaycan ordusuna başarı ve muvaffakiyetler diliyorum.
Kafkaslardan aşacağız, Türklüğe şan katacağız. Türk’ün şanlı bayrağını Karabağ’a asacağız!
Ne mutlu Türküm Diyene
MHP Şarköy İlçe Başkanı
Gökhan YILDIZ




ETİKET :  

Tümü