BAHADIR ABİYİ NÖBETİNDE ZİYARET ETTİK - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

BAHADIR ABİYİ NÖBETİNDE ZİYARET ETTİK

16-12-2021 | 01:48

10 Aralık Cuma günü Ak Parti İlçe binasıda Şarköylü vatandaşların sorunlarını dinlemek için nöbetçi olan Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir ve Şarköy Belediye Meclis Üyesi Bahadır Keresteci’yi İsmail Düzgen, Duran Akgün ile bereber ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimizde Ak Parti Şarköy Belediye Meclis Üyeleri Tuncer Arslan,Cafer Öztürk, Şarköy Ak Parti Yöneim Kurulu Üyesi Hakkı Çapar’ın da bulunduğu ilçe binasında samimi sohbet havasında geçen ziyaretimize Ak Parti Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu’da katıldı.
Esprili bir ortamada samimi şekilde geçen ziyarette Ak Parti Şarköy İlçe Başkanı, Tekrdağ Ticaret Odası 7. Meslek gurup yönetiminde olduğu için toplantıya katıldığını belirtti.
Ben de şirket sahibi olduğumdan Tekirdağ Ticaret Odasına kayıtlı olduğumdan bilgi alış verişi yaptık Ve Ak Parti İliçe Başkanı Engin Saduoğlu Nuri Ağbi “hazır seni yakalamışken ulasal gazete televizyonlarda ve kendi gazetende haber yaparak Hoşköylü balıkçılarımızın sorununu gündeme taşıyarak Hoşköy balıkçı barınağının çakılla yığınak olmasından kullanılmaz durumda olmasını çözüme kavuşturacağız bakanlıktan yazışmalar bitti yazısı geldi önümüzdeki günlerde başlayacağız haber yaparak Hoşköy’lü balıkçılarımıza müjdeyi verebilirsin” diyerek bana bakanlık yazısını verdi.

''Odamızın 7. Meslek Komite toplantısına iştirak ederek; Trakya Kalkınma Ajansı tarafından talep edilen, kentimize katma değer sağlayacak planları içeren maddeler hakkında istişarelerde bulunduk. Toplantımızın kentimiz için hayırlı olmasını diliyor, katılımda bulunan Yönetim Kurulu Üyemiz Bahadır Yazıcı, 7. Meslek Komite Başkanı Çağatay Çavuşoğlu Komite Üyeleri; Ercan Kısa, Engin Sadunoğlu, Şehir Bölge Planlamacısı Berkay Çakır ve Genel Sekreter V. Aynur Yenipazarlı'ya teşekkür ediyorum.''




ETİKET :  

Tümü