Dallı ailesi yeni mekanlarının açılışını gerçekleştirdi - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Dallı ailesi yeni mekanlarının açılışını gerçekleştirdi

03-07-2021 | 02:08

İlçemiz Atatürk Caddesinde Saklı Bahçe Fast Food adlı işyerinin 25 Haziran2021 Cuma günü saat 17.00'da gerçekleşen açılışa çok sayıda davetli katıldı.
Kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alpay Var konuşmasında zor ekonomik şartlara rağmen girişimcilik örneği yapan Aslan Dallı'yı tebrik etti ve ticari hayatlarında başarılar diledi.Belediye Başkanı Alpay Var'ın ardından bir konuşma yapan İşletme sahibi Aslan Dallı "Değerli dostlarım kıymetli misafirlerim, bizim için önemli olan bu günümüzde yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz şeref verdiniz. Saklı Bahçe Fast Food her kesime hitap edebilecek menüsüyle, bu işte iddialı ve deneyimli bir ekip ile Şarköy'de fark yaratacak lezzetleri sizlerle buluşturacak. Fazla zamanınızı almadan bir konuya değinmek istiyorum. İş yerimizde bir uygulamayı hayata geçireceğiz. Askerimize polisimize ve pandemi döneminde fedakarlıklarıyla gönüllerde taht kuran sağlık çalışanlarımıza Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vatanımızı emanet ettiği gençlerimiz öğrencilerimize %10 indirim uygulanacaktır.Sizlere tekrar teşekkür ediyorum." dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Saklı Bahçe
Fast Food açılışı gerçekleştirildi.Açılışa Belediye Başkanı Alpay Var, CHP İlçe Başkanı Birol Taner, İYİ Parti İlçe Başkanı Yıldıray Çakar, Akbank Şube Müdürü Serdar Sözen, Denizbank Şube Müdürü Burcu Becerik, Yağlı Tohumlar Kooperatifi Müdürü Gürkan Mutlu ve diğer davetliler katıldı.Açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.




ETİKET :  

Tümü